Çanta ve ayakkabı hastalığım her daim olmustur hepte iyilerinden almaya calısırım deri olcak marka olcak klasik modellerin hem derisi ruganı hem süeti olcak vs vs.. 2 yıldır kendime mağaza açtım çanta cüzdan ve ayakkabı magazası :))) artık sayısını hiç takip edemiyorum heryer canta cüzdan ayakkabı...
Ama yeni sezon tüyosu veriyim sana büyük modeller ve pastel renkler moda.İster siyah kahve lacivert ister kırmızı pembe yesil ama pastel tonlar olmalı soft.Ve kesinlikle 10 tane alma 2 tane al kaliteli olsun canta cok önemli.
Kışın yok yok benim çantamda da.Ders notları, cüzdanım,telefonum, müzik çalarım, okuduğum kitap, roll-on, en az 1 gece pedi,ıslak mendil, selpak, not defteri ve greyfurt-badem Ama yazın kimliğim, kartlarım, biraz nakit,telefon ve ıslak mendil(şu tekli olanlardan-yemeklerle verilenlerden)
Her konu için ayrı kategoriler var forumda.
Sizin derdinizin olmaması her konuyu Bir Derdim Var bölümüne açabileceğiniz anlamına gelmiyor.
Bölümlerin uygun başlıklar altında açılması kuraldır,zira herkes konuları bu bölüme açsa kimse aradığını bulamaz,forumda düzen kalmaz.
Konuları ilgili başlıklar altında açmalısınız,yanlış yere açılan konular editörler tarafından ilgili başlıklara taşınıyor zaten ama üyelerin de buna dikkat etmesi gerekiyor.