çanta ve cüzdan

aaaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
799
0
0
Aydın
iyi akşamlar nasıl çanta ve cüzdan kullanıyorsunuz tarzınız nedir isteyen resimde koyabilir paylaşalım kaç tane çanta ve cüzdanımız var

Son düzenleme:
canta ayakkabi cüzdan hastaligi var bende
ama en cok canta
Fossil alirim genelde
cüzdan olarakta hep fossil

iyi akşamlar nasıl çanta ve cüzdan kullanıyorsunuz tarzınız nedir isteyen resimde koyabilir paylaşalım kaç tane çanta ve cüzdanımız var

Kışın deri ve büyük modeller favorim.Özellikle taba, yanık kahve gb renklerden çok sayıda çantam var ve neredeyse hep o renkleri kullanırım, herşeyi tamamlayabilen parçalar :)

Yazın tamamen farklı olarak küçük el çantaları ve yine küçük çapraz takılan çantalar tercihim.Hepsi birbirinden renkli, sadece davetlerde kullandıkalrım ağır modeller oluyor.

Cüzdanım çok klasik bir model, babannem Amerika'dan hediye olarak getirmişti, yıllardır onu kullanırım.Kahverengi, deri ve birazcık büyük modellerden.Yazın cüzdan kullanmıyorum çantalarım küçük olduğundan sığmıyor kimliğimi, kartlarımı ve paramı fermuarlı göze koyarım.

Çantalarımın sayısını inan bilmiyorum.Anne evinde bile o kadar çok çantam var ki annem hala hiç çanta almaz Bende ayakkabıdan çok çanta deliliği var sanırım.Ayakkabılarımın sayısı 30 u bulmaz ama çantalarım eve sığmıyor artık, atmaya da kıyamıyorum her gittiğimde anneme götürüyorum, alacağını alıyo bazen dağıtıyo

benimde çok çanta deliliğim var çantam çok annem almaz çanta kuçuk çanta kullanmak isterim cuzdanım buyuk olunca çantama sıgmıyor çapraz çanta sevıyorum genlede kuçuk oluyor eşyalar sıgmıyor peki çantalarınızda neler var kızlaın çantasında olması gerekenler ben doldurdukça dolduruyorum mıllet bır cuzdan telefn tamm lazımdamı olmuyor acaba

bez çanta hastalığı var bende bi de sepet ve alışveriş çantası
cüzdanı uzun süre kullanırım
çantayı çok değiştiririm

sen bi de benimkini gör sanırsın ki portföy çanta
hiç bir çantaya sığmıyor
çok sıkıntı veriyor
yeni bir cüzdn arıyorum ama bulamadım

aynen ya her çantayla kullanılmıyor başkada cuzdan yok hele küçük ve yandan asma çantalara hiç sığmıyorbazen telefon kaplarına koyuyorum snra degıstryorum sınırden saçmalık işte

aaay sohbet etmek için konu açmayı çok seviyorsun ama,bu konuların yeri Bir derdim var bölümü değil canım.

cüzdan çantamda durur kullanmam bile.ama çantaları severim.gerçi çok fazla yok.10 tane falan.bana yetiyo aslında.birde çantaya öyle çok paralar vermem.eskiden veryordum,deri çanta hiç eskimiyor modelinden de sıkılıyorum.ayakkabı dünyasından alıyorum çantalarımı laurence kullanıyorum onun modelleri hoşuma gidiyor.

teşekürler cevabınız için

Cüzdanım Next.
Dışı siyah içi kırmızı.
Çantam çoook. Hemen her renk çantam var. Kıyafetime ve elbiseme uygun her gün çanta değiştiririm ama cüzdanım hep aynı.

tek derdiniz buysa ne güzel
allah dermansız dert vermesin...

Cüzdanım Next.
Dışı siyah içi kırmızı.
Çantam çoook. Hemen her renk çantam var. Kıyafetime ve elbiseme uygun her gün çanta değiştiririm ama cüzdanım hep aynı.

anladım teşekürler paki çantalarınızın içinde neler var bazı bayanlar cüzdan telefon koyar çıkar ben doldururm gerklı olanları

1 tane siyah deri cüzdan kullanıyorum büyük boy.başka kullanamam sürekli değiştirmek zor gelir.
çantanın sayısını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…