T tinemisim gözbebeğim Kayıtlı Üye 4 Ocak 2012 481 49 118 Kocaeli 15 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tinemisim #1 günaydın hanımlar:))) kullandığım çantalarımın temizliğini nasıl yapabilirim google da pek işe yarar bilgi göremedim sadece ıslak havluya karbonatı dökün kulplaRını silin diyodu ama benim derdim çantanın dış yüzeyi özelliklede beyaz olanlar, kirli görününce n'apıyosunuz bu arada bahsettiğim deri çanta yardım eden arkadaşlara teşekkürler
günaydın hanımlar:))) kullandığım çantalarımın temizliğini nasıl yapabilirim google da pek işe yarar bilgi göremedim sadece ıslak havluya karbonatı dökün kulplaRını silin diyodu ama benim derdim çantanın dış yüzeyi özelliklede beyaz olanlar, kirli görününce n'apıyosunuz bu arada bahsettiğim deri çanta yardım eden arkadaşlara teşekkürler
orkide_m Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2011 1.237 20 0 Malatya 15 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tinemisim #2 deri çantaları rengi farketmez atıyorum makineye .. kısa devirde 15, 20 dk yıkanıyor... tertemiz oluyor
deri çantaları rengi farketmez atıyorum makineye .. kısa devirde 15, 20 dk yıkanıyor... tertemiz oluyor
T tinemisim gözbebeğim Kayıtlı Üye 4 Ocak 2012 481 49 118 Kocaeli 15 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tinemisim #3 orkide_m .!.: deri çantaları rengi farketmez atıyorum makineye .. kısa devirde 15, 20 dk yıkanıyor... tertemiz oluyor Genişletmek için tıkla... deforme olmuyo mu bu arada cvp için saol.. kimse pek ilgilenmedi bu hatunlar nerde ki diyodum bende
orkide_m .!.: deri çantaları rengi farketmez atıyorum makineye .. kısa devirde 15, 20 dk yıkanıyor... tertemiz oluyor Genişletmek için tıkla... deforme olmuyo mu bu arada cvp için saol.. kimse pek ilgilenmedi bu hatunlar nerde ki diyodum bende
T tinemisim gözbebeğim Kayıtlı Üye 4 Ocak 2012 481 49 118 Kocaeli 15 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tinemisim #4 orkide_m .!.: deri çantaları rengi farketmez atıyorum makineye .. kısa devirde 15, 20 dk yıkanıyor... tertemiz oluyor Genişletmek için tıkla... deforme olmuyo mu bu arada cvp için saol.. kimse pek ilgilenmedi bu hatunlar nerde ki diyodum bende
orkide_m .!.: deri çantaları rengi farketmez atıyorum makineye .. kısa devirde 15, 20 dk yıkanıyor... tertemiz oluyor Genişletmek için tıkla... deforme olmuyo mu bu arada cvp için saol.. kimse pek ilgilenmedi bu hatunlar nerde ki diyodum bende
A adesem Guru Kayıtlı Üye 10 Kasım 2008 405 3 318 Kocaeli 15 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tinemisim #5 ıslak mendile beyazsa biraz çamaşır suyu azıcık döküp temizlemeye çalışıyorum içinide elinle tutup yıkayabilirsin çok kirlendiyse
ıslak mendile beyazsa biraz çamaşır suyu azıcık döküp temizlemeye çalışıyorum içinide elinle tutup yıkayabilirsin çok kirlendiyse
orkide_m Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2011 1.237 20 0 Malatya 16 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tinemisim #6 tinemisim .!.: deforme olmuyo mu bu arada cvp için saol.. kimse pek ilgilenmedi bu hatunlar nerde ki diyodum bende Genişletmek için tıkla... birşey olmuyor...ama su sıcaklık derecesi 30 derece olsun
tinemisim .!.: deforme olmuyo mu bu arada cvp için saol.. kimse pek ilgilenmedi bu hatunlar nerde ki diyodum bende Genişletmek için tıkla... birşey olmuyor...ama su sıcaklık derecesi 30 derece olsun
L ladydiadem Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Haziran 2013 11 0 16 Ankara 23 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tinemisim #7 http://j.mp/1kVbQ6Q çanta bakımının nasıl yapıldığını anlatan güzel bir yazı. Son düzenleme: 23 Temmuz 2014