- Konu Sahibi MinikPandaa
-
Kahverengi çantalarım MARTELLO, SİYAH ÇANTANIN BİRİ MATMAZEL MARKADIR.
AYAKKABILARIM DERİMOD 37 NUMARADIR, 4 VEYA 5 DEFA ANCAK GİYİLMİŞTİR.
Eki Görüntüle 879935 Eki Görüntüle 879936
Kilo verdiğim için çok çok az giyebildiğim KOTON 42 beden lacivert parlak kumaş takım elbisem, aynı bedende marks spencer kalın keten ceketim, Faruk Ekin lacivert ceketim xl etiketli ancak kalıbı biraz daha dar, gri matraş 44 beden ceketim de dar kalıplı 40-42 bedene uygundur. ilgilenen olursa uygun fiyatlar vereceğim arkadaşlar, iyi geceler...
not: yine kilo verdiğim için yeni aldığım ancak giymeye fırsatım olmadığı sweet, kazak ve hırkalarımı da ekleyeceğim.
tek ceketler 25 lira, koton pantolon ceket- 40 lira, ayakkabı 30 lira, matmazel çanta 50 lira, diğer çantalar 25 lira... bikaç tane birden isterseniz daha uygun da olur, kargo masrafı da önemli değil..
tek ceketler 25 lira, koton pantolon ceket- 40 lira, ayakkabı 30 lira, matmazel çanta 50 lira, diğer çantalar 25 lira... bikaç tane birden isterseniz daha uygun da olur, kargo masrafı da önemli değil..
hangi şehir?koşu bandı için sordum.
şehir uymuyor maalesef.700 tl yanında kondisyon bisikleti hediye kirklareli lüleburgaz
kargoyla gönderebilirim almak isterseniz fiyattada anlasiriz sıkıntı olmazşehir uymuyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?