Çanta-aksesur- takı dükkanı açmak...

xoxsce

Cadı gibi bişi (:
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
6
0
86
Bursa
Merhaba arkadaşlar;
Yardıma ihtiyacım var hemde çok. Bi dükkan açmak istiyorum çok fazla sermayem yok büyük ihtimal kredi ile gireceğim işe. Açmak istediğim dükkan takı çanta üzerine ama nişanlım tuhafiye işinde ısrarlı aslında ilk başlarda benimde aklıma yatmıştı ama şimdi takı aksesuar ve çanta daha bi ağır basıyor istanbulda çok uygun toptancılar var diye duydum konsinye olarak malda çekebiliyormuşuz sanırım ilk baş küçük dükkan küçük şeylerde başlarım diye düşündüm etrafımda çok destek olan insanlar var ailemden tutun çalıştığım yerdeki esnaflar bile hiç durma gözünü karart gir diyorlar. Aslında bu işi yapan arkadaşlardan fikir alsam daha iyi olacak nasıl başlanır cirosu nasıl olur getirisi götürüsü nasıl olur hepsini ayrıntılı bi konuşabilsem belkide soru işaretlerim gidecek ama konuşabilceğim kimse yok etrafımda belki dedim aranızda bu işi yapan bana yardımcı olabilcek arkadaşlarım vardır. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. şimdiden teşekkürler...

öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah bol kazancın olur
bence takı çanta aksesuar bu sıralar iyi gidiyor
toptancılar hakkında bir bilgim yok bilemem
ama bende evde kendim takı yapıyorum eğer istersen sana yapıp göndere bilirim
sattığın zaman ödersin bana ha tabi öyle bütün bi dükkanı dolduracak kadar öyle tonlarca olmazda yine elimden geleni yaparım

İnşallah bi karar verip girebilsem şu işe hayırlısıyla tabi. Kendin yapıp satabiliyormusun peki canım yaptıklarını aslında görmek isterdim yaptıklarını fikirlerine ihtiyacım olucak :)

İnşallah bi karar verip girebilsem şu işe hayırlısıyla tabi. Kendin yapıp satabiliyormusun peki canım yaptıklarını aslında görmek isterdim yaptıklarını fikirlerine ihtiyacım olucak :)

ilk yapmaya başladığımda yurtdışına göndermiştim baya satılmıştı sonra insanlar boncuktan bıktı bi ara bende evde hobi olarak devam ettim ben önce almanyada yaşıyordum evlenince türkiyeye samsuna yerleştim geniş bi çevrem olmadığı için hobi olarak can sıkıntısı gidermeye yapıyorum evde inşallah hayırlısıyla girersin canım sıkma canını. Ben resimlerini çeker gönderirim sana merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…