tatlım 550d nin özelliklerini ben de çok beğendim ama biraz pahalı :44: 500d buldum gittigidiyorda.1250 ye.Avrupa'dan getiriyorlarmış.fiyatı o yüzden uygunmuş.alsam mı karar veremedim.sahte olma ihtimali var mıdır ki? güvenemiyor insan
Haklısın canım biraz pahalı. gittigidiyor'dan baktığının garantisi var mı? Nerede oturuyorsun bilemiyorum ama istersen ve garantisiz de düşünürsen İstanbul'dan Hayyam'dan da bakabilirsin. Onlar da zaten herhangi bir durumda yardımcı oluyorlar diye biliyorum. Ben vatan bilgisayarın internet mağazasından almıştım. Zaman zaman kampanyaları oluyor ve gerçekten de iyi indirime giriyor ürünler. Şimdi baktım, 1000d WorldCard'a 6 taksit 1.079 TL. Eğer indirime denk gelirsem sana haber veririm.
audreyy fotoğraf makinananı aldın mı? İki gün önce Vatan Bilgisayarda %25'lik çok güzel bir indirim vardı ama forum sürekli bakımda diye hata verdiği için ne yazık ki sana haber veremedim
canım öncelikle teşekkür ederim.düşünmen yeter
makinemi aldım.canon 1000d. 2 gün önce geldi.hiç elimden düşürmüyorum çok beğendim
happies, çok haklısın.aslında makine araştırırken illa canon ya da nikon olsun diye düşünmedim hiç.hatta bir pentax modelini çok beğendim.onu almaya niyetlendim ama ne internette ne de bulunduğum şehirde bulamadım.sonra araştırdıkça hem temin etmesi kolay,hem en çok tavsiye edilen,hem de başlangıç seviyesindeki biz fotoğrafseverler için uygun modellerin bunlar olduğunu gördüm.tabi ki eklemeler yapılabilir benim yaptığım listeye ama benim bulduklarım bunlardı.hepsi de tesadüfen canon ve nikon oldu yani canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?