• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canon 1100 d

• Konu Sahibi Konu Sahibi atess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

atess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
103
0
46
Eskişehir
Canon 1100d dslr foto makinem var. fotoğrafçı olmak istiyorum. 18-55 lensle birlikte aldım. sizce nasıldır başlangıç için. mesleğe 18-55 lensle başlamak doğrumu? sizce olulu sonuç alırmıyım. mekan fotoğafçılığı, doğum günü fotoğrafçılığı, kamera arkası fotoğrafçılığı yapmak istiyorum. ama çok endişeliyim fotoğraflar kötü çıkar diye. çünkü ailemin fotoğraflarını çektiğimde yüzleri bulanık çıkıyor bunu nasıl değiştereceğimi ne yazıkki bilmiyorum. yardım lütfen.:43:

merhaba.
mutlaka teknik detsek alabileceğiniz bir kursa yazılınız.istanbul'da iseniz ve çok para harcamak istemiyorsanız dönem dönem ismek kursları mevcut oluyor.
yada 40haramiler fotograf klübüne üye olup profesyonel anlamda bu işe girebilirsiniz.

Canon 1100d dslr foto makinem var. fotoğrafçı olmak istiyorum. 18-55 lensle birlikte aldım. sizce nasıldır başlangıç için. mesleğe 18-55 lensle başlamak doğrumu? sizce olulu sonuç alırmıyım. mekan fotoğafçılığı, doğum günü fotoğrafçılığı, kamera arkası fotoğrafçılığı yapmak istiyorum. ama çok endişeliyim fotoğraflar kötü çıkar diye. çünkü ailemin fotoğraflarını çektiğimde yüzleri bulanık çıkıyor bunu nasıl değiştereceğimi ne yazıkki bilmiyorum. yardım lütfen.:43:

deklanşöre hafifçe basarsan netleme yapacaktır makine böylece bulanıklık sorunu yaşamazsın :34:

Back