canmailem Butiği

Bende mezun oldugum akademıden yaptırdıgım 4 lu profosyonel kapatıcı fondeten var canım ıcınde yesılı dahı var kırmızı sıvılcelerı ve lekelerı kapatmak ıcın sadece en koyusunu cok.kkulandım dıgerlerı duruyor cok uyguna verıcemm..

estetısyen egıtmenım canım ben mc akademıden mezun oldum ıstanbul sıslı sadece en koyu olanı cok kullandım dıgerlerı dolu duruyor. kapatmaları cok ıyı ozellıkle kapatıcılar zaten hamıleyım ben artık kullanmıyorum 120 ye yptırmıstım sadece bırını kullandıgım ıcın 30 a verıcem canım.. Ozellıkle kapatıcı ıstedıgın.ıcın dıkkatımı cektı pata krem.. Yarın sabah foto ekleyebılırım.

canım bende avon eksttralasting kalıcı fondöten var çok iyi kapatıyor 25 tl ye veririm

ten rengınız nedır bılmıyorum ama kumral bır bayansanız balm pata krem seklınde var. KApatıculıgı mukemmel gunes koruyuculu ve besleyicı oldukca ıyı kapatan bır urun ınternetten arastırabılursın.Ilgılenırsen resım atarım.

cnm banada resim atar mısın?ne kadar?

resmı gonderdım

Eklentiler

• 20150319_214333.jpg
    144,5 KB · Görüntüleme: 97
  • 20150319_214425.jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 87
kusura bakma bıraz gec oldu ama malum bu ara grip salgını benıde buldu balm %10 nu kullanılmıs durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…