Canm dostum bibi'm melek oldu:(

talin

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
4.250
27
45
bu sabah annemden gelen telefondan beri ağlayıp duruyorumsenağlama
15 yaşındaydı benim güzel dostum
öyle çok şey paylaştık ki onunla...
uzun zamandır yaşlılıktan dolayı çok problemli günler geçiriyordu
dün çok fenalaştı.yığıldı kaldı,öldü sandık
ömrümüzden ömür gitti
veterinerimiz geldi bi ağrı kesici yaptı.nispeten daha iyiydi
çıkan tahlil sonuçlarında üresi ve böbrek yetmezliği olduğu anlaşılmıştı
çok yaşamaz demişti veteriner,hem zaten acısı da vardır:KK43:(
eğer ağrısı çoğalırsa,iğne yapıp uyuturuz demişti:çok üzgünüm:

dün gece melek olmuş benim güzel kızım
avucum büyüklüğündeydi bize geldiğinde
şimdi toprak oldusenağlama

vah vah geçmiş olsun bizim oğlanında sık sık idrar yolları iltihaplanması var ama daha genç

üzüldüm
ınsan sankı evladını kaybetmış qıbı oluyordur emınım
ama acısı da varmış yazık cnm ya

Talincim ne diyim bilemedim ya kaldım öyle ekrana bakarak.

Ne desem boş olcak çok iyi biliyorum.

Çok üzüldüm ya başınız sağolsun:çok üzgünüm:

Çok üzüldüm ve tıkandım.Ne diyeceğimi toparlayamadım.

O şimdi dediğin gibi melek oldu ve mutlu.

Başınız sağolsun Talin:1no2:

teşekkür ederim arkadaşlar
bugün tüm gün sarhoş gibiydim
ama biliyorum geçecek
insan unutamasa da katlanmayı öğreniyor zamanla

Hayvan beslemenin de en kötü yanı bu olsa gerek evin bir ferdi gibi oluyor kaybedince yakınınızı kaybetmiş gibi oluyorsunuz:1no2:

bende on yıllık dostum bitanecik osmanımı kaybettiğimde çook üzülmüştüm..allah sabır versin..

Talinim canım sabahta yazdım ama yine yazayım, üzüldüm tatlım hemde çok aynen benim hep dediğim gibi yazmışsın 14 yaşında kaybettiğimiz köpeğimde bana geldiği zaman avucuma sığardı, zor oluyor alışmak, zor oluyor etkisini atlatabilmek heleki çocuklar seninde oğlun etkilenecektir dikkat et lütfen sağlığınıza dikkat edin...

nasıl bir acıdır çok iyi bilirim zamanla azalıyor ancak onun yerini hiç birşey doldurmuyor her ne kadar bazıları anlamasa da onlar bizim çocuğumuz başın sağolsun Talin çok üzüldüm

topragı bol olsun , 15 sene dile kolay tabii ama her gelen eceliyle gidiyor biliyorsun, yerini tutmaz, eskisi kadar ilgi gosteremiyor insan kolay kolay ama bir tane daha al derim sana...

:KK43:Çok üzüldüm inanki..Ben de yaşadım aynı şeyi benim de Şımarığım wardı şımarık kızım geldiğinde o da minnacıktı 11 yıl bizimle beraberdi:KK43:Sonra araba çarpıp ölmüş..Ne kadar ağlamıştım bilemezsin..İnsan sankiÇok yakın birisini kaybetmiş gb oluyor..Hala aklıma geldikçe ağlayacak gb oluyorum:KK43:

cooooook üzüldümmmm senağlamasenağlamasenağlamasenağlama söylenecek hem cok sey var hem hic bir sey yok senağlama

cok zor tahmin ediyorum... bir gün kizimin da bizi birakip gidecegini düsünmek bile istemiyorum... gecen ay bir arkadasimin cook sevdigim köpegi - kizimin en iyi arkadasi-uyutulmak zorunda kalindi. 13 yasindaydi ve ensesinde tümör bulundu. hareket edemiyor ve cok aci cekiyordu senağlama belki cok daha fazla aci cekmeden gitmesi senin dostun icin daha iyi olmustur ...

canım benim çok üzüldüm ne diyim bilmiyorum sadece çok büyük bi acı olduğunu biliyorum benimde var 2 köpeğim ölümlerini düşünmek bile istemiyorum canım onlar benim birisi 10 yaşında biri 6 ya girecek eylülde
ne var sanki ömürleri biraz daha uzun olsa çok korkuyorum beni bırakıcaklar diye
inan seni anlıyorum nasıl bi acı yaşadığınıda ne söylesek sana teselli olamaz eminim cennettedir..

Çok üzüldüm.Sabılar diliyorum.Geçen yaz mavişim(muhabbet kuşu) melek olduğunda aynı şeyleri yaşadım.Hala şunu söyler şöyle yapardı diye andığımızda burnumun direği sızlıyo...:çok üzgünüm:

X