ayyyy canm ya inşallahhhhh inşallahhhh :)Merhaba canım bende ovulosyon testiyle adetime 7 gun varken hamıle oldugumu öğrendim suanda 8haftalık hamileyim insallah sende hamilesindir canim
bugun yine yaptım yine pozitif. acaba yumurta çatlamadan 3 gün üst üste çıkar mı ki her ihtimali düşünmek lazım
Tam olarak hatırlamıyorum ama benim adetim beklenen tarih yarın. Ovülasyonda silik çizgi görüyorum muhtemelen hamile değilimhadi hayirlisi insAllah canim ya bak bende yeni ogrendim ovulasyon testiyle gebelik ogrenildigini..sen simdi ilk koyuyu gordukten kac gun sonra tekrar koyu gormeye basladin
Tam olarak hatırlamıyorum ama benim adetim beklenen tarih yarın. Ovülasyonda silik çizgi görüyorum muhtemelen hamile değilim
hic koyu görmedin miTam olarak hatırlamıyorum ama benim adetim beklenen tarih yarın. Ovülasyonda silik çizgi görüyorum muhtemelen hamile değilim
Ay içinde iki kez koyulaştı ama hani adete yakın ovülasyon testi yapıldıgında kopkoyu çizgi çıkıyor deniyor ya ondan bahsediyorum silik diye.hic koyu görmedin mi
Benim fazlaca akıntım var heralde adet olacagm ben dehayırlısı canım ya bakalım zaman ne gösterecek???
ama nedense bende yok bu ay diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?