cevabın için çokkk çokk teşekkür ediyorm canm bnde bi tane hcg testi vardı onu yaptm negatif çıktı. ama erken gebelik değilfi. inşallah hamileyimdir. ayda iiki kez ovülasyon olur mu ?Yumurtlama değildir canım , hamile olabilirsin :) Burada açtığım başlık altında sohbet ettiğim arkadaşlarım var , bu ay ovulsayon testi kullandık geçen hafta net çizgi gördü dün tekrar koyulaştı çizgi. Bugün erken gebelik testi aldı ve çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördü büyük ihtimalle hamile. Sende de öyle bi durum olabilir , ama acele etme daha çok yeni olabilir kan versen de çok dusuk bi değer çıkacağı için stres yapma bekle biraz ovulasyonu tekrarlayabilirsin. Gebelik varsa eğer ovulasyon testleri çok daha erken algılarmış , bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler çok fazla
Olabilir tabiki bu mümkün ama gebelikte olabilir, erken gebelik testiyle öğrenebilirsin belki eğer varsa ama 5 tl olan gebelik testiyle öğrenmende pek mümkün değil çıkmaması normal yani. Acele etme sen yine de rabbim gönlüne göre versin insallah, eğer gebelik varsa ovulasyon testi silikleşmez koyu çizgi çıkmaya devam eder öyle de anlayabilirsincevabın için çokkk çokk teşekkür ediyorm canm bnde bi tane hcg testi vardı onu yaptm negatif çıktı. ama erken gebelik değilfi. inşallah hamileyimdir. ayda iiki kez ovülasyon olur mu ?
anladım canım amin inşallah rabbim ben dahil isteyen herkese versin ya. inşallah hamileliktirOlabilir tabiki bu mümkün ama gebelikte olabilir, erken gebelik testiyle öğrenebilirsin belki eğer varsa ama 5 tl olan gebelik testiyle öğrenmende pek mümkün değil çıkmaması normal yani. Acele etme sen yine de rabbim gönlüne göre versin insallah, eğer gebelik varsa ovulasyon testi silikleşmez koyu çizgi çıkmaya devam eder öyle de anlayabilirsin
peki ne zaman kan tetine gitmeliyim ? adetime dha on gün var gecikmesini beklemeli miyimOlabilir tabiki bu mümkün ama gebelikte olabilir, erken gebelik testiyle öğrenebilirsin belki eğer varsa ama 5 tl olan gebelik testiyle öğrenmende pek mümkün değil çıkmaması normal yani. Acele etme sen yine de rabbim gönlüne göre versin insallah, eğer gebelik varsa ovulasyon testi silikleşmez koyu çizgi çıkmaya devam eder öyle de anlayabilirsin
Bekle canım insallah vardır bebiş ama hayal kırıklığına uğramanı istemem Adet olmazsan öyle kan ver hem beta hcg yüksek çıkar sonra artışı takip edersinpeki ne zaman kan tetine gitmeliyim ? adetime dha on gün var gecikmesini beklemeli miyim
valla ben 7 aydır denemediğim şey kalmadı zaman geçtikçe insanlar laf yapıyolar daha 7 aylk evliyim artık çok istiyorum ya. cevremdeki herkes hamile bnden snra evlenenler bile hamile istesem de kafamdan atamıyorumBekle canım insallah vardır bebiş ama hayal kırıklığına uğramanı istemem Adet olmazsan öyle kan ver hem beta hcg yüksek çıkar sonra artışı takip edersin
Kaç yaşındasın :) Bu arada 7 ay çok uzun bi süre değil , yani evlenmeden önce bende hemen olur dediğim bebiş öyle hemen olmadı maalesef. Artık etrafıma bakıyorum ve ilk aydan hamile kalan çok az sayıda insan var üstelik yeni evli ve düzenli iliski olmaması da etkiliyor biraz o yüzden sabırla beklemelisin Allah hayırlı dogru zaman da sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahvalla ben 7 aydır denemediğim şey kalmadı zaman geçtikçe insanlar laf yapıyolar daha 7 aylk evliyim artık çok istiyorum ya. cevremdeki herkes hamile bnden snra evlenenler bile hamile istesem de kafamdan atamıyorum
ben 20 yaşıma aralıkta girdim. biraz genç olabilirim ünv okuyoorm bölümüm bile çocuk gelişim yaKaç yaşındasın :) Bu arada 7 ay çok uzun bi süre değil , yani evlenmeden önce bende hemen olur dediğim bebiş öyle hemen olmadı maalesef. Artık etrafıma bakıyorum ve ilk aydan hamile kalan çok az sayıda insan var üstelik yeni evli ve düzenli iliski olmaması da etkiliyor biraz o yüzden sabırla beklemelisin Allah hayırlı dogru zaman da sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah
Kadın doğuma gittin mi peki kontrol için yada adet düzensizliğin var mıben 20 yaşıma aralıkta girdim. biraz genç olabilirim ünv okuyoorm bölümüm bile çocuk gelişim ya
gittim polikistik vardı bnde geçen ay attım elhamdülillahKadın doğuma gittin mi peki kontrol için yada adet düzensizliğin var mı
Sanki bu sefer tuttu gibi :) Hayırlısı olsun hakkında ama tekrar koyulaşmasi bana gebelik var gibi geldi, arkadaşımın da daha 10 gün gibi bi süre var diğer adetine öyle tekrar koyulaştı ovulasyon testigittim polikistik vardı bnde geçen ay attım elhamdülillah
ay inşallah canım ya valla bana umut oldun varya. eğer varsa hemen yazarm ama 10 gün geçmez ki yaaaaSanki bu sefer tuttu gibi :) Hayırlısı olsun hakkında ama tekrar koyulaşmasi bana gebelik var gibi geldi, arkadaşımın da daha 10 gün gibi bi süre var diğer adetine öyle tekrar koyulaştı ovulasyon testi
Elinde ovulasyon testi varsa bi kaç gün daha tekrarla çizgi silik olmazsa mutlaka yazay inşallah canım ya valla bana umut oldun varya. eğer varsa hemen yazarm ama 10 gün geçmez ki yaaaa
tamam canm yaklaşk 15 tane ovülasyon testim var dua et inşallah bbu sefer olrElinde ovulasyon testi varsa bi kaç gün daha tekrarla çizgi silik olmazsa mutlaka yaz
İnsallah kuzum hadi hayırlısıtamam canm yaklaşk 15 tane ovülasyon testim var dua et inşallah bbu sefer olr
şimdi bi ovülasyn teti daha yaptmçokkk koyuİnsallah kuzum hadi hayırlısı
Böyleİnsallah kuzum hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?