Canm arkadam Deru'umuz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah acil şifalar versin

genç oldugu için cabuk atlatır inşallah

merhaba arkadaşlar bu toiği gördüğümde gerçekten çok duygulandım gözyaşlarım akı verdi beloşum cnm bnm
geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlardan allah raı olsun olaya gelince anlatayım sizlere
o gün annemle tartıştık ilyası görmek için izin istedim vermedi kalk temizlik yap dedi sinirle temizşiğe kalktım merdivenleri süpürüodumm ayağım takıldı düştüm 10 dakka baygın kalmışım kafam merdivenin sivri yerine çarpmış annem dioki yattığın yerden öle bi zıpladın ki sanki canın gitti geri geldi 3 gün hastahanede yattım
kımıldamadan 1 ay yatıcam ilaç falanda vermediler ağrılarım gitgide artıo annem canımın sıkıntısına dayanamadı bilgisayarı kımıldamadan kullanacağım şekle getirdi sıkıntım geçio :)
kalçam kırık ilaç tedavisi yok 1 ay ayak basmadan yatıcam tuvalete gidemiorum sürgü koyuyo annem yatalak olmak çok zor anneme bağımlı yaşıorum dualarınız benimle biliorum hepinizden allah azı oolsun sizleri iyiki tanımışım

Çok geçmiş olsun deroşum Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah a.s.

çok geçmiş olsun canım inşaallah yoktur önemli bişeyin

canım yazıyı bende şimdi gördüm büyük geçmiş olsun. allah esirgemiş yinede seni. opuyorumnanaktan

arkadaşlar bu olayı 7 aralık 2009da yaşadım ve üzerinden yaklaşık 3 ay geçti rabbim şükrediorum iyikide düşmüşüm die çünkü hayatta bazı gerçekleri öğrenebilmek adına bazı şeylerden vazgeçmek zorundasınız ben ilyasın yüzünü görebilmek adına kalçamdan vazgeçtim çok şükür yavaş yavaşta olsa yürüyebiliorum allahıma şükürler olsun oda hayatımdan dönmemek üzere çıktı ve baya oldu yani hayatınızdaki insana siz siz olun kendinizden fazla değer vermeyin beni bi örnek olarak görün
ve beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkürler ediyorum

canım çok geçmiş olsun,eski sağlığına çabucak kavuşursun inşallah.çok haklısın acı bir tecrübe yaşamışsın ama ömür boyu değmeyecek birine bağlanmaktan kurtulmuşsun.Allaha çok şükür erkenden görmüşsün yüzünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…