Canlı yayında Mirgün Cabas, Savcı Sayan kavgası!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
CNN Türk’te yayınlanan 'Her Şey' programında sunucu Mirgün Cabas, konuğu Ak Parti milletvekili adayı Savcı Sayan’a, CHP’de olduğu dönemde Deniz Baykal için ağladığını hatırlatınca ipler koptu.

canli-yayinda-mirgun-cabas-savci-sayan-kavgasi--5502626.Jpeg

Deniz Baykal’a yakınlığıyla bilinen ve bu seçimlerde Ak Parti’den İzmir milletvekili adayı gösterilen Savcı Sayan, vekil adaylarının konuk olduğu Her Şey’e katıldı.

Cabas’ın, CHP’den Ak Parti ’ye geçişini ve Deniz Baykal istifa ettiğinde ağladığını hatırlatması ve gözyaşı döktüğü görüntüleri göstermesi üzerine Sayan, “Kılıçdaroğlu’nun Cemaat’e yakınlaşması kadar keskin değildir” yanıtını verdi.

Sayan, ardından Doğan Medya Grubu’nun hükümet için ‘nifak tohumları‘ eken bir yayın çizgisi içinde olduğunu söyleyip “Nifak çıkartmak için mi çağırdınız beni?” dedi.

Bağırışlarla eleştirilerini sürdüren Ak Parti ’li vekil adayına Cabas’ın, “Nifak çıkartacak bir ağırlığınız yok endişe etmeyin. Yanaştığınız partiniz için o kadar makbul biri olsaydınız yedinci sırada aday gösterilmezdiniz” yanıtını vermesi üzerine gerginlik had safhaya ulaştı.

YAYINDAN ALDI

Sayan bunun üzerine Cabas’a savcı Mehmet Selim Kiraz rehin alındığında krize dönüşen tweet’ini hatırlatarak “Sizin ne olduğunuzu gayet iyi biliyoruz” dedi. Cabas, Sayan’ın bağırışlarına ve ‘şovuna‘ daha fazla tahammül edemeyeceğini söyleyip kendisini yayından alarak reklam arasına gitti. Cabas reklam dönüşünde ise olanlar için izleyicilerden özür diledi.
http://www.milliyet.com.tr/canli-yayinda-mirgun-cabas-savci-gundem-2041094/

Canli canli izledim bunu. Mirgunun koydugu laftan sonra ayaga kalkip alkislayasim geldi. helal olsun.

Had bilmeyenlere hep boyle haddini bildiriyor mirgun ilk degil bu...

O degil de bu savci sayan ve turevleri bu ulkede siyaset yapiyor ya bu kadar ele ayaga dusmus siyaset bikez daha gorduk...

canlı yayında gerginlik:KK53::KK53: tubayla evlenmeyeydi iyiydi:KK53:

İzlerken neredeyse 'yürü bee kim tutar seni' diye tezarühat edicektim :KK70:

7. sıraya konmazdınız dedikten sonra ikisi de bi susuyor ya hani o sırada Sayan lafı idrak etmeye çalışıyo, orası çok güzel :KK70:

2 lafı bir araya getiremeyen, baslarındakinin sözlerini papağan gibi tekrar etmeyle siyaset yaptıgını sanan insanlar işte.

Helal olsun mirgün cabasa.

X