Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2. Sayfa adlı programa konuk olan Aydın, örgü örmeyi çok sevdiğini söyledi ve canlı yayında bu konudaki becerisini sergiledi.
Kanaltürk'teki "2.Sayfa" programına konuk olan Kuşum Aydın ev hayatına dair şunları anlattı: "Yengeç burcuyum ve evime düşkünüm. Ama bunu millete anlatamıyorsun. Her gece partilerdeyim, gezip tozuyorum sanıyorlar. Halbuki evde film seyrediyorum temizlik yapıyorum, örgü örüyorum, bulaşık ve çamaşır yıkıyorum. Her gün evimin tozunu alıyorum. 1994'de de böyleydi şimdi de aynı. Hiç değişmedim."
İyi yapıyor, yapsın tabi, pek çok insan kadın kılıklı diye dalga geçer ama yine pek çoğu da Aydın kadar da cesur olamaz bu konularda.. Şu an pek çok erkek, kadın işi diye tabir edilen işlerden para kazanıyor, seksen yaşında çetik çorap ören amcalar var yurdumda.. Yufkacılar, aşçılar, temizlikçiler erkek çoğunlukla ama iş evde yapmaya geldi mi kılıbıklık olur adı..