Canlı yayında bunu da yaptı

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
2. Sayfa adlı programa konuk olan Aydın, örgü örmeyi çok sevdiğini söyledi ve canlı yayında bu konudaki becerisini sergiledi.

Kanaltürk'teki "2.Sayfa" programına konuk olan Kuşum Aydın ev hayatına dair şunları anlattı: "Yengeç burcuyum ve evime düşkünüm. Ama bunu millete anlatamıyorsun. Her gece partilerdeyim, gezip tozuyorum sanıyorlar. Halbuki evde film seyrediyorum temizlik yapıyorum, örgü örüyorum, bulaşık ve çamaşır yıkıyorum. Her gün evimin tozunu alıyorum. 1994'de de böyleydi şimdi de aynı. Hiç değişmedim."

"Örgü örmek strese iyi geliyor" diyen Aydın, canlı yayında bu konudaki becerisini sergiledi.
http://www.acunn.com/haber/magazin/kusum-aydin-2-sayfaya-konuk-oldu/403881

Benim annemin ilk 4 tane erkek evladi olmus. Annem kizlara cok heves ediyormis. O yuzden abilerimin saclarini hep bellerine kadar uzatmis, örgü ogretmis, ev temizletmis, bulasik yikatmis. Bence bu normal bir sey..

ne olmuş benim abim de yengemden hem daha güzel yemek yapar hem daha çok çeşit bilir

Benim annemin ilk 4 tane erkek evladi olmus. Annem kizlara cok heves ediyormis. O yuzden abilerimin saclarini hep bellerine kadar uzatmis, örgü ogretmis, ev temizletmis, bulasik yikatmis. Bence bu normal bir sey..
erkek çocuklarının da kız çocukları gibi ev işlerine yardım etmesi normal, hatta gerekli bir şey çünkü onlar da o evde yaşıyorlar; ayrıcalıkları ne ki onlar hiçbir şey yapmasın ama onlara hızmet edilsin...ama abilerinize saçlarını bellerine kadar uzattırması yanlış olmuş bence(eğer abileriniz kendileri de istememişse yani).erkek çocuklarını sırf kız çocuk istediği için kıza benzetmeye çalışması bana pek normal gelmedi.bu arada yanlış anlamayın, ben annenizi tanımam etmem, kötü bir şey söylemiyorum.

Iyide annem oyle buyutmus iyiki de oyle büyütmus abilerim gece kalkip cocuklairni tuvalete götürür yemeklerini verirler. Ev temizliğine yardim ederler. Elbet bir farki yok ama hangi erkek bunlari Yapiuor? Cok nadir? Ya da hangi anne boyle egitiyor?
Annem seviyormus ilgilenmek. Abilerim de kiza benziyorlarmis zaten sapsari saclari dumduz. Sonra kiz çocuklari olmus annemin.
Benim de oğlum olsa ben de sacini uzatirim cok seviyorum.

beni anlamamışsınız.benim de oğlum olsa ben de ev işlerini öğrenmesini isterim, büyüyünce de çocuğuna iyi bakan bir baba, eşine yardım eden iyi bir koca olsun isterim.ama sizin yazdığınız yoruma göre anneniz sırf kız çocuğu hevesi olduğu için çocuklarının saçlarını beline kadar uzattırmış, siz de bu yorumunuzun sonunda sizin de oğlunuz olsa sizin de saçını uzattıracağınızı söylemişsiniz sebebi de ÇOK SEVİYOR OLMANIZ.kendileri isterlerse tamam ama sizin sırf KENDİNİZ çok sevdiğiniz için onlara bunu yaptırmanız bencilce olur bence.benim erkeklere de ev işlerinin öğretilmesine vs lafım yok zaten ben de öyle olması gerektiğini düşünüyorum, ama bir erkek çocuğun dış görünüş olarak kız çocuğuna benzetilmesi arkadaşlarının dalga geçmesine falan neden olabilir(ben bunun dalga geçilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum ama çeşit çeşit insan var sonuçta), kendini beğenmemesine sebep olabilir(ki bu özgüvenini de kötü yönde etkileyebilir).eğer kendi isteğiyle yapıyorsa zaten böyle şeyleri kafaya takmaz ama kendi isteğiyle değil de sırf annesi seviyor diye yapıyorsa takar.insan yerine koyup onun da ne istediğini göz önünde bulundurmak doğru olur diye düşünüyorum.

5 yasinda cocugun nasil bir istegi olabilir ki? O zamanlar bütün herkes erkek çocuklarının saclarini uzatirmis. Bundan 30 yil oncesinden bahsediyorum. Gayette mutlularmis. Abimler keske simdi saçlarımız o zamanki gibi olsa ne güzeldi diyorlar surekli. Bildim bileli abimler hep saclarini uzatirlardi ama irsi olan dokulmeden etkilendiler maalesef.. o yuzden hep döküldü.. Yani şiddetle sac uzatma ya da takarmiscasina sac uzattırma yok. Yani psikolojik bir siddet yok ortada..

5 yaşındaki çocukların da istekleri olur; ben kendi tanıdıklarımın çocuklarında, kendi kuzenlerimde de gördüm ne giyeceklerini bile kendileri seçiyorlar ki onlar daha 5 yaşında bile değiller.sizin abileriniz bundan etkilenmemiş olabilir, ama benim yorumum zaten sadece sizin abileriniz veya anneniz ile ilgili değildi, geneldi.böyle yapan başka insanlar da var, bunun tam tersi kız çocuklarını erkek çocuğu gibi yetiştiren insanlar da var.ben sadece insanların sırf çocukları kendi istedikleri cinsiyette doğmadı diye kız çocuklarını erkeğe-erkek çocuklarını kıza benzetmeye çalışmalarının normal olmadığını düşünüyorum.kötü niyetle yapmıyorlardır tabii ama her çocuk bundan memnun olmayabilir(dediğim gibi abilerinizden bahsetmiyorum, genel)

Ay cok ilgincmis bilgece :) e kac yasina kadar yapmis bunu :)

Abilerin cinsiyet karmaşası yasamamislar iyi ki bilgece :))

Dalga geçilmesinden ziyade ilk 6 yil çocuğun cinsel kimliğini kazandığı bir dönem diye biliyorum. Hemen karmaşa yaşayacaklar diye bir şey yok tabii ama bu durumlarda çocuklar da cinsiyet karmaşası oluşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…