Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaCanlı ve parlak boya yardımı
arkadaşlaaaaaarr nolur yardııım..bu kadar canlı ve parlak bakır rengini hangi boya ve numarayla elde ederim???? çooook acil lütfen...
Daha önce palette tarçın bakıra boyadım ama sönük duruyor renk... Lütfeen yardım edin yaaa
ya lütfen kimse yok mu bilen eden?? bu rengi nasıl elde ederim,,,hangi boyayla hangi numarayla :'( ya lütfen... kuzenimin düğünü var güzel görünmek istiyorum...
Canlı ve parlak boya markası olarak bir tek marka biliyorum. Özellikle denedim ve çevremde kullanan kişilerin deneyimlerine dayanarak yazıyorum. Bıoblas color&more. Marketlerde satılıyor ve oldukça kaliteli. zaten düzenli olarak da kullanırsan dökülmeleri önlüyor. Garantisini verebilirim.
ya lütfen kimse yok mu bilen eden?? bu rengi nasıl elde ederim,,,hangi boyayla hangi numarayla :'( ya lütfen... kuzenimin düğünü var güzel görünmek istiyorum...