Canlı Radyo Tv Programı yaklaşık 1000 kadar Radyo ve Tv yayınını desteklemekle birlikte yeni sosyal etkinliklerden haberdar etme sistemi, 22 gazetenin güncel manşetlerine ulaşmayı da kolaylaştırmaktadır.
Programı kullanmak için Kurulum (install) ve Kaldırma (uninstall) işlemi yapmanıza gerek yoktur.
Çalıştırmak için sadace innDireceğiniz winrar paketinin içindeki dosyaya tıklamanız, sisteminizden yok etmek için de paket ve exe dosyayı silmeniz (delete) ile yeterlidir. (her iki dosya da ayrı yerde ise)
Benzer standart programlardan en büyük farkı ve avantajı istediğiniz yayın seçeneklerini istediğiniz şekilde filtreleme özgürlüğüne sahip olmanız.
Örneğin; Sadece Türkiye ye ait belirleyeceğiniz şehirdeki radyoları göster veya Sadece Türkiye’deki türü Genel olan dinlenme oranı yüksek yayınları göster şeklinde uzun bir liste yerine kişisel listenizi oluşturabilirsiniz.
Yeni eklenen özellikler:
* Yeni kanallar eklendi.
* Tüm kanal listesinin site üzerinden alınması sağlandı. Bu şekilde siteden yapılan güncellemede tüm kullanıcıların da listeleri aktif olarak güncellenecektir.
Gelecek sürümde eklenecek özellikler:
* Arayüz (skin) değişimi
* 50 eklenecek yabancı kanal
* Flash oyun oynayabilme
* Flash animasyon izleyebilme
* Youtube video izleyebilme
* Güncel haber döviz ve imkb bilgileri görüntülenmesi sağlanacak
* Tv görüntü kaydı
* Radyo yayın kaydı
NOT : İndireceğiniz paket dosyayı açabilmeniz için Winrar adlı paket dosya işlem programına ihtiyacınız olacaktır arkadaslar yerimseniben
zepp cigim,tekrar ben,vallahi bugün gördüm eklemisin %100 canli tv diye,indirdim programi ama maalesef acilmiyor,yani hata sayfasi,bulunamadi sayfasi cikiyor,ilgilenebilirmisin lütfen,ayrica istegimle ilgilendigin ve unutmadigin icin yinede cok tesekkür ederim,görünce program koydugunu siteye,sevincten uctum indiriverdik hemen esimle ama icerik cikmiyor,neyse görüsürüz...
zepp cigim,tekrar ben,vallahi bugün gördüm eklemisin %100 canli tv diye,indirdim programi ama maalesef acilmiyor,yani hata sayfasi,bulunamadi sayfasi cikiyor,ilgilenebilirmisin lütfen,ayrica istegimle ilgilendigin ve unutmadigin icin yinede cok tesekkür ederim,görünce program koydugunu siteye,sevincten uctum indiriverdik hemen esimle ama icerik cikmiyor,neyse görüsürüz...
Zeppcigim.tesekkür ederim indirdim bu sefer,aciliyor televizyon seklinde cizilmis ekran ,sen bilgisayarinizda winrar olmasi gerek demisin,bende var fakat mesela show tv ye tikladigimda pencerenin üst kösesinde carpi isareti cikiyor,ekran karanlik yani yayin yok bende,bir önerin var mi bána,indirmem gereken program mi var sence?bilgisayarimin özelliklerini merak ettiysen,xp yüklü,yeni daha bilgisayarim ,bir hafta oldu yenileyeli,eger bana tavsiyede bulunabilirsen sevinirim,fakat koymus oldugun program cok saglam yani cok güzel radyolar,gazeteler,tv kanallari süper,acabilirsem daha süper olucak:)tekrar tesekkür ederim ilgine,hoscakal...
Selam,bunu indirdim bir güzel kurdum fakat kanallar filan çıkıyor,radyo filan HAZIR bile diyor fakat ne görüntü ne de ses var yardımcı olur musunuz?
sesini açıp kapatıyorum yani sesi kısılı değil ama neden böle yaptı anlamadım
bugünde farklı bişeyle karşılaştım bazı kanlları seyreedebiliyorum bazılarını ise seyredemiyorum mesela "show tv" yi seyredebiliyorum ama kanal d yi seyredemiyorum bu radyolar için de geçerli,yardımcı olur musunuz?