canlı çiçek yardımmmmmmm

tkaya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
173
2
68
Ankara
kızlar salonda nikahım olucak öncelikle
nikahta inci beyazı ayakkabılarımı giyeceğim önünde çapraz gelen bantlar var ve bilekten bağlanıyor açık bir ayakkabı yani
fotoğraf çekiminde ise (açık alan) fıstık yeşili platform topuklu burnu kapalı ayakkabı giyeceğim
canlı çiçek kullanmak istiyorum beyaz tomurcuk güller etrafında fıstık yeşili tonlarında bitkiler ve buketin bağlandığı uçuş uçuş kurdelalar yine fıstık yeşili tabisi :129:
sizce ikisi içinde hem nikahta hem foto çekiminde kullanmak nasıl olur böyle bir buketi izmirde nasıl bulabilirim yardımmmmm :26:

canım tabi senin kararın ama bence fıstık yeşili ayakkabını nikahında giyme.gelenler başka ayakkabısı yokmu filan derler burnundan getirirler bence bu arada tebr,ikler mutlu olursunuz inşallah

ben de izmirdeyim canım.düğünüm haziranda kısmetse.ben gelin buketimi çınarlıdaki beyaz lalede yaptırdım.canlı gibi duran yapay çiçeklerden çok güzel oldu.herkes yapay olduğuna inanamadı.aklımdaki buketide yaptırabildim.çok seçenek var orda.bi bakmanı tavsiye ederim

izumi35 fiyatı ne kadardı yaptırdığın çiçeğin ? birde fotosunu görme imkanımız var mı?

130 tl gibi tuttu.%20 civarında indirim yaptılar 105 tl ye maloldu.fırsat bulduğumda yüklerim fotoyu.ben kendi zevkime göre yaptırdım.alternatif çok beyaz lale'de herkese hitap edebilir obakımdan bi gidip görmenizi tavsiye ederim

fıstık yeşili süper olur bence.. benim de hayalimdeki renk o düğünüm için... aynen şöyle hatta;
Eki Görüntüle 427448

hem nikah hem de fotograf çekimine kullanabilirsin aynı çiçeği bence..

ben gelinliğimi aldığım yerden yapay bir çiçek aldım zaten beyaz laleler etrafında yeşil süslemeler
ama canlı çiçek istiyorum nikahta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…