Canlı bombanın adı: Elif Sultan Kalsen

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Saldırıyı düzenleyen canlı bombanın kimliği Elif Sultan Kalsen olarak açıklandı. Elif Sultan Kalsen daha önce "9 canlı bomba aranıyor” haberiyle gündeme gelmişti. Elif Sultan Kalsen'in ablasının 2000 yılında cezaevinde kendisini yaktığı ve yanarak öldüğü ortaya çıktı.
Sitene Ekle
canli-bombanin-adi-elif-sultan-kalsen-5165440.Jpeg

DHKP-C üyesi olan Canlı bombanın adı: Elif Sultan Kalsen’in ismi daha önce de sık sık gündeme gelmişti. Elif Sultan Kalsen ilk olarak Sultangazi Polis Merkezi’ne yapılan ve polis memuru Bülent Özkan’ın şehit olduğu saldırının ardından “9 canlı bomba aranıyor” haberiyle gündeme gelmişti Kalsen.

Tutuklanmıştı
İki yıl önce fotoğrafı ve isminin gazetede yayınlanmasının ardından Kalsen bazı emniyet müdürleri ve dönemin İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Kalsen adliye önünde basın açıklaması yaparak, “Bizi canlı bomba ilan ettiler. Bunun kaygısını yaşıypruz. Buraya geldik ama çıktığımızda ne olacak bilmiyoruz. Ben 3 ay önce tahliye olum, açıktan faaliyet yürütüyorum. Bizi Katletmek istiyorlar” demişti.
Kalsen’in ismi daha sonra ise avukatlara yönelik yapılan DHKP-C soruşturmasında geçti. Hayata Dönüş operasyonunda cezaevinde görevli bir binbaşının öldürülmesi talimatını verdiği, tetikçi olarak seçilen örgüt üyesine atış talimi yaptırdığı iddia edilen Kalsen, tutukanmıştı.
Öte yandan Başbakan Ahmet Davutoğlu saldırıya ilişkin “Kahraman emniyet görevlileri kendilerini feda etme pahasına bu saldırının daha büyük ziyatla sonuçlanmasını engelledi” dedi.

Ablası da kendini yakmıştı
Canlı bomba Elif Sultan Kalsen’in ablası Fidan Kalsen’in de 19 Aralık 2000 yılında cezaevlerine yönelik yapılan operasyonları protesto etmek için Çanakkale Cezaevi’nde kendisini yaktığı ve yanarak öldüğü ortaya çıktı.

9 çocuklu bir ailenin ferdi. Ablası kendisini yakmış, bir akrabası Hpg'ye katılmış, Batman'da ölmüş.

Yazık bu insanlara kutsal bir amaç uğruna öldüklerini, şehit olduklarını falan sanıyorlar. Bir insanın beyni bu kadar nasıl yıkanabilir aklım almıyor.

siz şimdi kendinize devrimci mi diyorsunuz:KK62:

ay sizin devriminize sana gram acımıyorum terörist layığını buldun

olan polise oldu bir çocuk daha babasız kaldı

halkının özgürlüğü için kendilerini feda etmeleri yönünde beyinleri yıkanmıştır..zavallılar gerçekten aponun amacı halka özgürlük getirmek sanıyor zavallılar..dağa kaçan kürt kızların ırzına geçen kimdi acaba..

Zamanında verilmesi gereken cezalar uygulanmayınca sonuç bu oluyor tabii.Acaba kaç şehit vermek gerekiyor ki bu gibileri ceza alsın.

Zamanında verilmesi gereken cezalar uygulanmayınca sonuç bu oluyor tabii.Acaba kaç şehit vermek gerekiyor ki bu gibileri ceza alsın.
pkk bitmeden bu olaylar bitmez..pkk 30 belkide daha fazla bir süredir var..arkasında Yunanistan gibi ülkeler var..hep devam edecek..

akşam haberlerinde dinledim. ailesi teşhis için adli tıpa gitmiş. canlı bomba elif sultan değilmiş. haberini bulup paylaşacağım.

Tipine bak sifon çek! Pislik şerefsiz insan müsvettesi. Hepiniz beyinsizsiniz. Cehennemin en dibine yerleşirsin inşallah.

X