• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlı bomba Seher Çağla Demir kimsesizler mezarlığına gömülecek

nameaver

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
11.339
48.952
598
Canlı bomba Seher Çağla Demir kimsesizler mezarlığına gömülecek
18/03/2016 - CİHAN

56ebb36cc03c0e5d84bf7979.jpg

Ankara Kızılay’daki terör eylemini gerçekleştiren canlı bomba Seher Çağla Demir’in cesedi, kimsesizler mezarlığına gömülecek.
13 Mart’ta Ankara Kızılay’da meydana gelen terör saldırısı ile ilgili olarak Adli Tıp işlemleri tamamlandı. İçişleri Bakanlığı tarafından olayı gerçekleştirdiği bilgisi verilen canlı bomba Seher Çağla Demir’in bedeni, patlamanın etkisi ile yüzlerce parçaya ayrılmıştı. Yine terör saldırısını gerçekleştirenler arasında bulunan Özgür Ü.’nün ise cesedinin vücut bütünlüğünü koruduğu tespit edildi.

56eb2421c03c0e2c249d6553.jpg
Kızılay'ı kana bulayan bavul dolusu bomba otobüsle gelmiş

Adli Tıp Kurumu yönetmeliğine göre kimliği tespit edilmesine rağmen ailesi veya yakınları tarafından 3 gün içinde alınmayan cesetlerin, gömülmek üzere belediye veya mülki idare amirliğine teslim edilmesi gerekiyor.

56eb8b2bc03c0e5d84bf7692.jpg
Özgür Ünsal'ın annesi: Kesinlikle bombacı değil. Saf ve temizliğinden kaybetti

Adli Tıp işlemlerinin bitmesine rağmen canlı bomba Seher Çağla Demir’in cenazesini kimse almadı. Canlı bombanın babası da kızının cesedini istemediğini söylemişti. Canlı bomba Seher Çağla Demir’in cenazesi belediye veya mülki idare amirliği tarafından kimsesizler mezarlığına gömülecek.

mads.gif

56eb2542c03c0e2c249d656b.jpg
Katliam öncesi Seher Çağla Demir ile Vahit A.'nın sevgili pozu

Terör saldırısında yer alan Özgür Ü’nün cesedini almak için ise babasının Adli Tıp Kurumu’na başvuru yaptığı öğrenildi. Adli Tıp Kurumu da Özgür Ü’nün babasının başvuru talebini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletti. Savcılık, cesedin Özgür Ü’nün babasına verilmesinde bir sakınca olmadığını bildirdi.(AHMET ŞİNOFOROĞLU - CİHAN)
http://m.hurriyet.com.tr/canli-bomba-seher-cagla-demir-kimsesizler-mezarligina-gomulecek-40071369

Yani simdi ben yeni anneyim
dusunuyorum...bebegim olduktan donra resmen degistim
gerek hayata bakis gere gunluk rutin
ve cok zor...ilerisini bilmem de bebeklikleri cileden cikaracak cinsten...sonra da gitsin bombaci olsun...
o anneye o babaya uzuldum...com hemde
O hamilelik o dogum o uykusuz geceler bosaymis bosa...

Bu şekilde ölenin ve öldürenin anne babası olmak da zor.
Allah anne babasına sabır versin.
Daima bir utanç daima bir acı içinde yaşayacaklar.
Evladın da hayırlısını nasip etsin etsin Rabbim.
Evladını kaybettiğine mi yansın, böyle bir ölümü seçmesine mi, beraberinde onlarca masum insanı götürmesine mi... Her ne kadar kabul etmese de içi yanıyordur babasının da.

Evladını kaybettiğine mi yansın, böyle bir ölümü seçmesine mi, beraberinde onlarca masum insanı götürmesine mi... Her ne kadar kabul etmese de içi yanıyordur babasının da.
Kolay değil onlar için de üzülüyorum...
Üzerlerine bir kara leke yapışıyor ve ölene kadar bununla yaşamak zorunda kalacaklar.

Allah'in adaletinden kacabilecegini zannetmesin, katiller!

Bu pislikleri toprak bile kabul etmeyecek eli kanlı canileri benim vatanımın topraklarına gömmesinler, bu yaratıkları yakıp küllerini lağım çukuruna atmaları gerekiyor...

Kolay değil onlar için de üzülüyorum...
Üzerlerine bir kara leke yapışıyor ve ölene kadar bununla yaşamak zorunda kalacaklar.
Arkadaslar kimse dogarken vatan haini olmuyor. o sekilde yetistiriliyor bir cogu. Beb hic birine uzulmuyorum.

Back