- 20 Mart 2008
- 141.055
- 212.048
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacım Beyin Yıkama terimini kullandınyaUyuşturucu alıyor bunlar,yoksa hangi aklı selim bir insan kalkıpta başka canlarla birlikte kendi canına kast eder.
20 yaşındaki deli fişek bunlar hala,ufacık beyin yıkama bile ne hale getiriyor insanı..
ne alaka. kim bu işid sempatizanı burada.Bacım Beyin Yıkama terimini kullandınya
birazdan sempatizanlar tarafından topa tutulabilirsin haberin olsun
Bacım Beyin Yıkama terimini kullandınya
birazdan sempatizanlar tarafından topa tutulabilirsin haberin olsun
bombacı için demedi canım oraya giden gençler için dedi en azından ben öyle anladım hanım ablada hem bombacı için hemde orada ki gençlerden bahsetti en azından ben öyle anladım ..ne alaka. kim bu işid sempatizanı burada.
ya bir şey yazıyorsunuz ama lütfen mantıklı yazın.
kim tasvip etti bu olayı. kim oh olsun dedi. kim bombacıya aferin dedi. pes
hayır , hanım beyinleri yıkanmışla bombacıyı kastediyor. oda onların sempatizanları kızar demiş iştebombacı için demedi canım oraya giden gençler için dedi en azından ben öyle anladım hanım ablada hem bombacı için hemde orada ki gençlerden bahsetti en azından ben öyle anladım ..
bombacı için demedi canım oraya giden gençler için dedi en azından ben öyle anladım hanım ablada hem bombacı için hemde orada ki gençlerden bahsetti en azından ben öyle anladım ..
hayır , hanım beyinleri yıkanmışla bombacıyı kastediyor. oda onların sempatizanları kızar demiş işte
Boşver kakaom herkes istediği gibi anlıyorbombacı için demedi canım oraya giden gençler için dedi en azından ben öyle anladım hanım ablada hem bombacı için hemde orada ki gençlerden bahsetti en azından ben öyle anladım ..
ya mesajı yazan bombacıyı kasteddim diyor . sen hala isteyen istediği gibi anlasın diyorsunBoşver kakaom herkes istediği gibi anlıyor
Öff yoramam kendimi sizin için
İstediğiniz gibi anlamakta özgürsünüz
bombacı için demedi canım oraya giden gençler için dedi en azından ben öyle anladım hanım ablada hem bombacı için hemde orada ki gençlerden bahsetti en azından ben öyle anladım ..
Boşver kakaom herkes istediği gibi anlıyor
valla canımcım ben öyle anladım elbette söz gibi olmaz yazmak ..Boşver kakaom herkes istediği gibi anlıyor
işte dedim ya keleşim söz gibi olmuyor yazılan..Kakaocum bahsettiğim sadece bombacı içindi,yoksa oraya giden gençlerden bahsetmedim bile..
Intihar eylemlerinde kendi fedai ilan eden bu Gençlerin ne gibi vaatlerle kandırıldığı hatta cennete gireceklerine dair inançları, ölürken yüzlerindeki kararlılık, sürekli içirilen otlar ile uyuşturulup bu hale gelmeleri Yüzyıllardır uygulanan bir gerçek. Hasan sabbah tan bu yana tarih, terörizmi hep böyle gördü ve bildi.
Şaşırtıcı değil yapılan...