Canlı bomba kamerada

Uyuşturucu alıyor bunlar,yoksa hangi aklı selim bir insan kalkıpta başka canlarla birlikte kendi canına kast eder.
20 yaşındaki deli fişek bunlar hala,ufacık beyin yıkama bile ne hale getiriyor insanı..
Bacım Beyin Yıkama terimini kullandınya
birazdan sempatizanlar tarafından topa tutulabilirsin haberin olsun :KK51:

ne alaka. kim bu işid sempatizanı burada.
ya bir şey yazıyorsunuz ama lütfen mantıklı yazın.
kim tasvip etti bu olayı. kim oh olsun dedi. kim bombacıya aferin dedi. pes
bombacı için demedi canım oraya giden gençler için dedi en azından ben öyle anladım hanım ablada hem bombacı için hemde orada ki gençlerden bahsetti en azından ben öyle anladım ..

çok ürkütücü insanların arsına sinsice sızıyorlar ve sonrası malum

denetim önlemleri sıkılaşmalı artmalı korkuyoruz

canımız Allaha emanet nerede ne olacağı belli değil şunda ülkenin hali

bombacı için demedi canım oraya giden gençler için dedi en azından ben öyle anladım hanım ablada hem bombacı için hemde orada ki gençlerden bahsetti en azından ben öyle anladım ..
Boşver kakaom herkes istediği gibi anlıyor
Öff yoramam kendimi sizin için
İstediğiniz gibi anlamakta özgürsünüz

Intihar eylemlerinde kendi fedai ilan eden bu Gençlerin ne gibi vaatlerle kandırıldığı hatta cennete gireceklerine dair inançları, ölürken yüzlerindeki kararlılık, sürekli içirilen otlar ile uyuşturulup bu hale gelmeleri Yüzyıllardır uygulanan bir gerçek. Hasan sabbah tan bu yana tarih, terörizmi hep böyle gördü ve bildi.
Şaşırtıcı değil yapılan...

Intihar eylemlerinde kendi fedai ilan eden bu Gençlerin ne gibi vaatlerle kandırıldığı hatta cennete gireceklerine dair inançları, ölürken yüzlerindeki kararlılık, sürekli içirilen otlar ile uyuşturulup bu hale gelmeleri Yüzyıllardır uygulanan bir gerçek. Hasan sabbah tan bu yana tarih, terörizmi hep böyle gördü ve bildi.
Şaşırtıcı değil yapılan...
:KK9::KK9::KK9::KK9:

X