Canlı bomba kamerada

Eylemcinin kadın kılığına girmiş erkek olma ihtimali üzerinde duruluyor
saldirgan.jpg

İBRAHİM ÇELİK - ŞANLIURFA
21 Temmuz 2015, Salı 10:04

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 32 kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan patlama olayında IŞİD'in 'Fedai eylemi saldırısı' üzerinde duruluyor. Canlı bombanın Adıyaman nüfusuna kayıtlı A.A. olduğu iddia edildi.

isid11.jpg

Şanlıurfa Emniyeti, patlamanın olduğu noktaya yakın bir yerde başı gövdesinden kopmuş ve tamamına yakını parçalanmış bir erkek cesedine ait kafatasının kimlik tespiti üzerinde yoğunlaştı. Emniyet kriminal laboratuvarında incelemeye aldığı kafatasının saldırının kadın kılığına girmiş bir erkek tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

BOMBA BİLYE İLE GÜÇLENDİRİLMİŞ

Saldırının hücum yeleğinin üzerine sarılmış çok sayıda el bombasının patlatılması sonucu gerçekleştirildiği sanılıyor. Yine hücum yeleğinin üzerine parça tesiri yapması için bilye ve metal parçaları yerleştirilmesinden kuşkulanılıyor. Bulunan parmakların, hücum yeleği bomba parçaları ile birlikte elde edildiği ifade edildi.

Bencede erkek bu..

Bombanin etkisini arttirmak icin bilyeler kullanildigina dair haberler var. Olay yerinde cokca bilye ve metal parcalara rastlanmis.Hemde demir bilye.. !

o kadar kişiyi öldürecek bombayı nasıl taşımış ki tek kişi değildir demiştim de eşimde güçlendirmiştir demişti doğruymuş.kimliği niye hala tespit edilmemiş ki.padişahımız her olaydan sonra hemen kimlik açıklıyordu

o kadar kişiyi öldürecek bombayı nasıl taşımış ki tek kişi değildir demiştim de eşimde güçlendirmiştir demişti doğruymuş.kimliği niye hala tespit edilmemiş ki.padişahımız her olaydan sonra hemen kimlik açıklıyordu
Yelege sariliymis el bomba-ları..

bir degil birden fazla el bombasi varmis..

2013 yılında lise Öğrencisi iken PKK’nin gençlik yapılanması ydg-h ile tanışan N.Y. kısa sürede örgütün fikri yapısını benimseyen benimsedikten sonra kobani eylemlerinde terör örgütü lehine birçok eylemde görüntülenen N.Y. kobani için SOSYALİST GENÇLİK DERNEKLERİ FEDERASYONU tarafından organize edilen ve PKK'nın şehir kadrosunun manipüle etmesi ile kobaniye doğru yola çıkan ekibin içerisine yerleştirildi.

Genç yaşta kalbinin delik olduğunu öğrenen N.Y. örgüt tarafından canlı bomba eylemleri için İstanbul'da bulunan hücre evlerinde yetiştirildi. Örgüt içinden ayrılan itirafçılardan elde edilen bilgilere göre N.Y.'nin hastalığından dolayı psikolojik durumundan faydalanan terör örgütü bugünkü eylemi onunla gerçekleştirdi. Günler öncesinden bombalanan bölgede sırt çantasıyla keşif yapan N.Y.'nin çantası ile dolaşması gözlerde yer etti.

SOSYALİST GENÇLİK DERNEKLERİ FEDERASYONU İstanbul'dan yola çıktığında Suruçta bulunan terör örgütüne ait hücre evinde SOSYALİST GENÇLİK DERNEKLERİ FEDERASYONU ekibini bekleyen N.Y. kalabalığın gelmesiyle grubun arasına karışarak eylem için gerekli zamanı bekledi. Basın mensuplarının yerini almasıyla birlikte tetikleyiciyi ateşleyen N.Y. Onlarca kişinin ölmesine ve yaralanmasına sebep olarak yeni bir kaos ortamı oluşturulmasınasebep oldu.
Ailesi tarafından 2014 yılında evlatlıktan red edilen N.Y.'nin örgüt evlerinde kötü şartlarda yaşadığı ve sürekli psikolojik ilaçlar kullandığı ifade edildi.

Eylemcinin kadın kılığına girmiş erkek olma ihtimali üzerinde duruluyor
saldirgan.jpg

İBRAHİM ÇELİK - ŞANLIURFA
21 Temmuz 2015, Salı 10:04

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 32 kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan patlama olayında IŞİD'in 'Fedai eylemi saldırısı' üzerinde duruluyor. Canlı bombanın Adıyaman nüfusuna kayıtlı A.A. olduğu iddia edildi.

isid11.jpg

Şanlıurfa Emniyeti, patlamanın olduğu noktaya yakın bir yerde başı gövdesinden kopmuş ve tamamına yakını parçalanmış bir erkek cesedine ait kafatasının kimlik tespiti üzerinde yoğunlaştı. Emniyet kriminal laboratuvarında incelemeye aldığı kafatasının saldırının kadın kılığına girmiş bir erkek tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

BOMBA BİLYE İLE GÜÇLENDİRİLMİŞ

Saldırının hücum yeleğinin üzerine sarılmış çok sayıda el bombasının patlatılması sonucu gerçekleştirildiği sanılıyor. Yine hücum yeleğinin üzerine parça tesiri yapması için bilye ve metal parçaları yerleştirilmesinden kuşkulanılıyor. Bulunan parmakların, hücum yeleği bomba parçaları ile birlikte elde edildiği ifade edildi.
erkek bu beaaa..

Bu saldırıyı ışıd düzenlemiş ortadoğu da savaş çıkarmak Türkiye yi de bu savasa çekmek istiyorlar . Adıyaman da yakın saatlerde bir baş çavuşumuz şehit edildi . Bu provokasyonlara gelmeyelim ön yargıları kıralım şimdi birlik zamanı

malesef, ayın 17sine kadar iptal etme şansımız vardı, hata bizde ortalık duruldu seçim falan olmaz, insan gibi tatil yapalım dedik. halbuki rezervasyonlu tatil bizim neyimize. geçen yıl kurban bayramında kobani olaylarında memlekete gitmiştik apar topar ordan döndük. öncesinde gezi olayları falan oldu, üstelik düğünüm vardı neredeyse gelemiyordu eşim, bi huzuru bulamadık.

ağlanacak hallerimize gülesim geldi :)
ağustos da düğünümüz var...
nişanlım doğuda görev yapıyor, evimizde orada dayanıp döşendi...bir kaç eksiğimiz vardı onlar içinde ben hafta sonu gidecektim... ama tüm dükkanlarda kapanmış, kendisine zaten izin verilmiyor...
epey karışık, benim gidip alışveriş yapmam da bakalım mümkün olacak mı ?

ya da alışverişi geçtim, düğünümüz için Ankara'ya gelebilecek mi !?
damat kendi düğününe gelemedi diye haberlere çıkmak istemiyorum
ne zamana kadar sürer bu durum..
neler bekliyor bizleri merakla bekliyorum.

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ağlanacak hallerimize gülesim geldi :)
ağustos da düğünümüz var...
nişanlım doğuda görev yapıyor, evimizde orada dayanıp döşendi...bir kaç eksiğimiz vardı onlar içinde ben hafta sonu gidecektim... ama tüm dükkanlarda kapanmış, kendisine zaten izin verilmiyor...
epey karışık, benim gidip alışveriş yapmam da bakalım mümkün olacak mı ?

ya da alışverişi geçtim, düğünümüz için Ankara'ya gelebilecek mi !?
damat kendi düğününe gelemedi diye haberlere çıkmak istemiyorum
ne zamana kadar sürer bu durum..
neler bekliyor bizleri merakla bekliyorum.

Allah hepimizin yardımcısı olsun...
durum ne zaman biter belli değil malesef, yarın da normale dönebilir, 6 ay sonrada. asıl sorun bu belirsizlik işte. benim eşimde düğüne gelemiyodu, son anda insafa gelip izin verdiler.

Suruç katilinin kimliği belli oldu iddiası
17293.jpg

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen, 32 kişinin hayatını kaybettiği 104 kişinin yaralandığı canlı bomba eyleminin Diyarbakır saldırısıyla bağlantılı olduğu kesinleşti.

Canlı bombanın Adıyaman nüfusuna kayıtlı ve erkek olduğu, IŞİD'le bağlantılı olduğu ortaya çıktı. saldırıda kendisi de hayatını kaybedenler arasında bulunmasına rağmen, kimliği henüz açıklanmayan canlı bombanın Adıyaman nüfusuna kayıtlı 20 yaşında genç bir erkek olduğu düşünülüyor.

durum ne zaman biter belli değil malesef, yarın da normale dönebilir, 6 ay sonrada. asıl sorun bu belirsizlik işte. benim eşimde düğüne gelemiyodu, son anda insafa gelip izin verdiler.

tez vakitte normale döner inşallah diyelim..
şu an için dua etmekten başka benim elimden bir şey gelmiyor.

Canlı bomba ‘şüphelisi’ Abdurrahman’ın annesi: ‘Oğlum on gün önce ortadan kayboldu’

2
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde en az 32 kişinin öldüğü bombalı saldırının meydana geldiği yerde kimliği bulunan ve ‘canlı bomba’olabileceği şüphesi konuşulan Abdurrahman Alagöz’ün annesi, altı ay önce yurtdışına giden iki oğlundan biri olan Abdurrahman’ın on gün önce dönüp ortadan kaybolduğunu söyledi.

Abdurrahman-Alagoz-kimlik-.jpg

Fotoğraf: DİHA

İlk olarak sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşılan ve‘parçalanmış bir ceset üzerinde’ bulunduğu iddia edilen kimlikte adı bulunan 1995 doğumlu Abdurrahman Alagöz’ün annesi Semüre Alagöz, paylaşılan kimlikteki bilgilerin oğluna ait olduğunu doğruladı.

Alagöz, büyük oğlu Yunus Emre ile küçük oğlu Abdurrahman’ın, bundan yaklaşık altı ay önce ‘yurtdışına’ gittiklerini ve her ikisinin de ne iş yaptıklarını söylemediklerini aktardı. Abdurrahman’ın on gün önce‘buralarda’ olduğunu ifade eden anne Alagöz, polislere de bu bilgileri verdiğini belirtti.

Abdurrahman’ın nerede olduğunu bilmediğini söyleyen Alagöz, “IŞİD’e gidip gitmediklerini bilmiyorum. İkisi de çok iyi çocuklardır. Kimseye zarar vermezler” diye konuştu.

Beyinleri yıkaniyor canim
Kucuklukten veriyolar ellerine bunlar yetistiriyor
Bizim gibi değil, biz olsak cesaret edemeyiz
Ama büyüyene kadar sürekli aynı şey
O bombayı patlatmanin o an orda ölmesinin kendileri için gerekli olduğunu iyilik yapıcagini enjekte ediyorlar resmen
aileleri?

ya benim aklım kesinlikle almıyor.

Baska bir haberde de bombaci erkek deniyordu..
Burda da 3 kadin var..
Hangisi dogru Allah biliyor.

Çok iyi cocuklardi kimseye zarar vermezler demiş annesi.hiç mi sormamış ne iş yaptıklarını 6 aydır yoklarmış ortada büyük oğlu hala yok.o da başka bir eylem mi yapacak acaba:KK43:

X