- 20 Mart 2008
- 141.055
- 212.048
- 60
Hayırlısıyla dönün artık oralardan buralara..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dönmek çözüm değilki abla, batının en batısındayız eşim dış görevden yeni geldi, 20 gün diyarbakırdaydı. öncesinde mardine gitti.Hayırlısıyla dönün artık oralardan buralara..
dönmek çözüm değilki abla, batının en batısındayız eşim dış görevden yeni geldi, 20 gün diyarbakırdaydı. öncesinde mardine gitti.
Uğraşıyoruz abla sınavlar açılıyor artık hayırlısyla iyi bi puan almaya bakıyoruZ.Hayırlısıyla dönün artık oralardan buralara..
çok zor abla, elimiz kolumuz bağlı, 1 senedir beklediğimiz izin yandı, rezervasyon yaptırmıştık paramız yandı, doğuya gitmeleri an meselesi, hangi birine üzüleceğimizi şaşırdık.Sürekli gidi geliyorda zor tabi,görev yeri sabit olsa sorun olmayacakta..
Dönmek çözüm değil ki nasılsa ben orada görev yapmıyorum yapan düşünsün denemez.ailem de yeter artık 3. Şarka gidiyorsunuz ne zaman bitecek bu diyor ama bu mesele ben şarkımı yaptım artık diğerleri düşünsün demek değil. Ama teşkilatta en doğusu Malatya olan insanları görünce de ne yapıyoruz biz demiyor değilimHayırlısıyla dönün artık oralardan buralara..
Dönmek çözüm değil ki nasılsa ben orada görev yapmıyorum yapan düşünsün denemez.ailem de yeter artık 3. Şarka gidiyorsunuz ne zaman bitecek bu diyor ama bu mesele ben şarkımı yaptım artık diğerleri düşünsün demek değil. Ama teşkilatta en doğusu Malatya olan insanları görünce de ne yapıyoruz biz demiyor değilim
Uğraşıyoruz abla sınavlar açılıyor artık hayırlısyla iyi bi puan almaya bakıyoruZ.
çok zor abla, elimiz kolumuz bağlı, 1 senedir beklediğimiz izin yandı, rezervasyon yaptırmıştık paramız yandı, doğuya gitmeleri an meselesi, hangi birine üzüleceğimizi şaşırdık.
İnşallah bakalım herşey gönlünüzce olsun..
Geri iade durumu yokmu peki,konuşsanız otelle yada iptal ettirin ..
malesef, ayın 17sine kadar iptal etme şansımız vardı, hata bizde ortalık duruldu seçim falan olmaz, insan gibi tatil yapalım dedik. halbuki rezervasyonlu tatil bizim neyimize. geçen yıl kurban bayramında kobani olaylarında memlekete gitmiştik apar topar ordan döndük. öncesinde gezi olayları falan oldu, üstelik düğünüm vardı neredeyse gelemiyordu eşim, bi huzuru bulamadık.
öyle diyoruz artık, paradan puldan geçtik, psikolojik olarak tatile ihtiyacımız vardı, bebek işleri falan bunaldık biraz. neyse can sağlığı olsun, ya eşimde dün orda olsaydı? Allah korusun herkesi.Yapacak birşey kalmamış demekki,herşeyde bir hayır vardır demek lazım ..
Hepte ters gitmiş tatilleriniz,can sağlığı olsun artık .
öyle diyoruz artık, paradan puldan geçtik, psikolojik olarak tatile ihtiyacımız vardı, bebek işleri falan bunaldık biraz. neyse can sağlığı olsun, ya eşimde dün orda olsaydı? Allah korusun herkesi.
Allah polisleri askerlerimizi korusun.
Aaahhhh keske onu bir bilsek ! Neyi paylasamiyoruz ? Koskoca dünya yetmiyormu biz insanlara ? Herkes mutlu mesut yasasa, analar aglamasa, gencler yasasa.hangi kitapta yazar
yok canım olur mu?biz müslümanız bize her şey serbest cenneti garantiliyoruz kelime-i şehadet getirince.saldırılar bekleniyormuş hala başka nereden haber gelecek endişesiyle yaşıyoruz.Allah sonumuzu hayır etsinAaahhhh keske onu bir bilsek ! Neyi paylasamiyoruz ? Koskoca dünya yetmiyormu biz insanlara ? Herkes mutlu mesut yasasa, analar aglamasa, gencler yasasa.
Bir ülkenin icinde her halimizle, karsilikli saygi sevgi ve hürmetle yasasak. Neden basaramiyoruz ?
Karl Marx ne güzel söylemis : Din, halkin afyonudur !!! diye
Din icin ölen ve öldüren, irk icin ölen ve öldüren....degermi insanlarin ölmelerine ???
Degermi su koskoca dünyada üc günlük hayatimizda, birbirimize hayati zehir etmeye ???
Bu kendisini canli bomba olarak kullandiran insanlara bile aciyorum. Neden barisi secmiyorsunuzda kötülügü secip, kendinizde yok olup gidiyorsunuz ?
Avrupa ülkeleri hayatlarini yasarken biz müslümanlarin acinasi haline bakin bir. Acaba Allah onlari biz müslümanlardan dahami cok seviyor ???
Belki biz müslümanlar gercekten, sevgi, saygi ve hürmeti yitirdigimiz icin bu durumlardayiz. Belki biz müslümanlar, insanlari sevmedigimiz icin, saymadigimiz icin, böyle acilar cekiyoruz, kardesce yasamayi bilmiyoruz. Beceremiyoruz. korkuyoruz. herkes bir olmadigi Zaman cok korkuyoruz.
Belki hep ötekilestirdigimiz icin, hepimizde bu cefalari cekiyoruz ?
Dilerim bir an önce, yurdumda hic bir (!!!) ölüm haberi almayalim. Dilerim !!!
Ama bunlari yapan basimizda olanlar, halkini, evlatlarini, askerini, cocuklarini koruyamayan politikacilar.