Saç Rengi ve Saç Boyama canlarmmm bakann salar tam istedii gibi olsun :D:D

• Konu Sahibi Konu Sahibi crnnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

crnnn

Ziyaretçi
benim saçlarım açık sarı ama açmadan boyuyorum acaba açık kumrala mı boyamalıyım küllü mü boyamalıyım açık kumral istiyorum ama kızarmasından turunculaşmasından yada yeşermesinden korkuyorum ne yapayım lütfen yardım edin :(

eger resımdekı sensen kullu kummrala boyatmalısın tatlım

küllü kumral yeşertir..küllü boyamamalısın..sadece kumralı dene bence..sarının üstüne küllü boyarsan saçın yeşil olur maalesef...

evet küllü renkleri seçersen yeşerirsin

canlarım saçımda açıcı veya herhangi birşey yok sadece koleston boya var yinede yeşerir mi diyorsunuz ?

haklılar yeşerir sana 7.0 orta kumral tavsiye edebilirim palettenin valla memnun kalırsın

bence bu sarı çok gösterışlı kumral dönme

haklılar yeşerir sana 7.0 orta kumral tavsiye edebilirim palettenin valla memnun kalırsın

peki cnm turunculaşma olurmu güneşte falan kızıl kızıl parlarmı? yeşermesin derken turuncumsu ışıltılar olmasın dimi ;)

bence bu sarı çok gösterışlı kumral dönme

cnm çok haklısın güzel duruyor ama çok uğraştırıyor bu renk birazda yıpratıyor bakım istiyor falan bıktım artık kestirmek gerekiyor sürekli ben uzatmak istiyorum belime kadar bu renkle biraz zor gibi kendi rengime dönmek istiyorum ;(

hic bi fikrim yok canim,umarim istedigin gibi olur,,,,,,,,,,

sadece saclarim istedigim gibi olsun diye yazdimkaydirigubbakcemile3

canım ben platin sarısı saça dip boya yaparken küllü sarı degdirmemle yeşile dönmesi bir oldu...bence normal kumral alabilirsin fazla bekletmeden yıkarsın.acık kumral da alsan (kendimde denedim ) sarıyı kapatmıo zaten.benim saclarım dore sarıydı aktı ve turuncu-sarı gibi bi renge döndü,ben açık kumrala boyadım turunculuğu gitti sadece.

3 kutu loreal kumral 7 nolu olandan aldım boyadığım zaman buraya yazarım ;)

saçlarımı boyadım resmen siyaha yakın renk oldu üç kez yıkandı birkaç gün oldu şimdi kumral ama azcık koyu renkler var gibi sanki azcık da yeşerdi gibi uçları ama normalde farkedilmeyecek kadar az herkes çok beğendi özellikle nişanlım dahada açılacaktır yıkadıkça şimdilik memnunum kurtuldum sarıdan artık yaza kadar boyamam hiç :D

canlarım saçımda açıcı veya herhangi birşey yok sadece koleston boya var yinede yeşerir mi diyorsunuz ?

saçının rengi çok iyi duruyo açıcı olmadan boyayla nasıl yaptın bu rengi?benim saçımda sarı ama koyu daha yoğun olsun istiyorum bende

saçının rengi çok iyi duruyo açıcı olmadan boyayla nasıl yaptın bu rengi?benim saçımda sarı ama koyu daha yoğun olsun istiyorum bende

cnm koleston 11.1 açık küllü sarıyla yaptım ama doğal saç üzerine saçımın orjinal rengide açık kumral o yüzden güzel tutuyor du ama hiç tavsiye etmem tutam tutam dökülüp eliem geliyordu kolestonda özellikle açık renklerde amonyak çok fazla çok zararlı bence şimdi kumrala boyadım rankte oturdu güzel oldu hiç pişman olmadım inan ;)

Resimde koysaydınız keşke
Kumral tonları yeşil yapar saçları
Bunu bende yaşadım
ığrenç ötesi iğrençti benim saçlar
Yıkandıkça yemyeşil oldu
Keşke açık kumrala boyasaydınız
Yada kumral doreye
Sarıdan dönerken muhakkak kızıllıkta olmalı boyada

bence kendi sacın cok güzelmiş ama yinede istediğinin olmasına sevindim güle güle kuan

Back