Sivilceli Ciltler canlarim yüzünüzü havluyla kurulamayin!!!!!!!!!!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

burakerime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
198
1
merhabalar sevgili sivilce savascilari. bu savas 3 yil ile 6 yil araliginda gecermis tabiki akne hafif siddette ise. önlem olarak alinabilcek seylerin basinda temizlik geliyor. yastik kiliflari havlular cok önemli. ben yastik kilifini haftalik degistiren bir insanim ama bu tek basina fayda etmedi havlulara gectim ve mutfakta kullandigimiz kagit havluyu kullanmaya basladim. gercekten faydasini gördüm. sivilce belli belirsiz görünüp gidiyoraklinialirimsmile ya bu sivilcelerin miladi doldu yada savasi ben kazandim:lepi::sm_cool: yas 30 olacak yahu biz seni rahat birakalim dediler galibabenneyaptımki ergenlikte tek bir sivilceye hasret kalan ben 5 yildir sivilceyle ugrastim. simdilik sonuc süper. aktif sivilce yok.yaklasik iki haftadir kagit havluyla kuruluyorum yüzümü .insallah sizde de ise yarar canlarimolumunekankayizsmile.havlular yikandiginda kullandigimiz yumusaticilarda yüzü tahris edebiliyormus.

Son düzenleme:
arkadaslar bu yöntemimi deneyenleri memnun kalanlari bekliyorum. bende gözle görülür sekilde degisiklik var. insallah sizlerde de ayni sonucu verir.

bilgi icin cok tesekkurler cnm bende havlu kullaniyorum yuzumu silmek icin kagit havlu denim bari bundan sonra belki daha iyi olur degisme olursa yazarim bilgilendiririm cok sagol soyledigin iyi oldu yumusaticinin tahris ettigini...

Sivilceler için faydası var mıdır bilmem ama hijyen olarak tabiki daha güzel... Ben havlu kullanıyorum çocukluğumdan beri havlum ayrıdır ama kağıt havlunun daha iyi olduğu kanısındayım...

Hem yüzü incetmeden silmiş kurulamış oluyor... Havluda öle değil sert olduğundan biraz zarar veriyor gibi....

bilgi icin cok tesekkurler cnm bende havlu kullaniyorum yuzumu silmek icin kagit havlu denim bari bundan sonra belki daha iyi olur degisme olursa yazarim bilgilendiririm cok sagol soyledigin iyi oldu yumusaticinin tahris ettigini...

insallah faydasini görürsün ben sahsen cok memnunum. fark ederseniz artik parfümsüz krem üretmeye basladilar. parfümlü seyler de allerji yapip sivilceyi tetikliyor. iyi haberlerinizi bekliyorum.

valla benim sivilce problemim yok ama bende hijyen açısından nerde olursam olayım,kağıt havluyla silerim. sadece bu şekilde içime sinerek yüzümü silebiliyorum. tipik başak burcuyum işte ne yapayım?

arkasim havlu ayri olsa da sonuc degismiyor ben her gün yeni bir havlu kullaniyordum önceleri. havlu nemli kaliyo ve yikarken kullandigimiz yumusaticilar cilde zarar veriyor. kagit havlu tek kullanimlik hem hijyenik kemde olan sivilceyi zedelemiyor veya havludaki gibi tekrar kullanmadigin icin o mikroplari kurularken yüzüne yeni bastan sürmüs olmuyorsun. istikrarli bir sekilde devam ediyorum bundan sonra kimse bana havlu kullandiramaz. umarim iyi sonuc alirsiniza.s.

bunu bende bir yerde okumuştum ve o günden beri kullanmam havluyu. peçeteyle yada en doğrusu kağıt havluyla silmek dediğiniz gibi.

ben hiç silmiyorum bile yıkıyorum ve çıkıyorum yüzüm daha yumuşak ve nemli silmiyorum :)

Çok ilginç ama mantıklı geldi...
22 sinden sonra yüzünden sivilce problemi yaşayan biri olarak deneyeceğim teşekkürler a.s.

1 sene Yurtta kaldım..Bu süre zarfında hep kağıt havlu kullanarak yüzümü sildim
Bende işe yaramamış demek

merhabalar kizlar ben daha once yazmistim deneyimimi yazmak istedim simdide gercekten cok fark ediyo daha once yuzumu havluyla kurulardim sivilcelerim var ve tahris olurlardi sildikten sonra kipkirmizi bi hal aliyolardi simdi kagit havlu kullaniyorum ve ne tahris oluyolar nede renkleri degisiyo daha temiz hissediyorum yuzumu sizde deneyin kaybedicek hic birseyimiz yok nasil olsa herkeze saglikli gunler dilerim

emilia gercekten memnun kaldigina cok sevindim. demek ki senin cildinde cok hassas. nerdeyse bir ay olacak bende belli belirsiz cikti o da anlayacagin malum konulardan ötürü ama isilik gibi aksam cikti sabah yok oldu. bir faydam olduysa ne mutlu banaopuyorumnanaktan

evet cnm tedavime cok yardimci oldu yani ben roaccutane tedavisi uyguluyorum ve cildim gercekten cok hassas yardimin icin cok tesekkur ederim kagit havlu hic tahris etmiyo yuzumu o yuzden cikan sivilceler daha kolay ve cabuk geciyo sagol tatlim...

evet cnm tedavime cok yardimci oldu yani ben roaccutane tedavisi uyguluyorum ve cildim gercekten cok hassas yardimin icin cok tesekkur ederim kagit havlu hic tahris etmiyo yuzumu o yuzden cikan sivilceler daha kolay ve cabuk geciyo sagol tatlim...

ay canim o ilac tedavisi cok zor diyorlar allah yardimcin olsun, insallah diledigin sonuca ulasirsin. bolbol su icmeyi ihmal etme o ilac vücutta ciddi sekilde kurutma yapiyo hele birde bu sicaklarda günese cikmaman lazim. ilac deriyi hassaslastiriyor ve günes lekesi yapiyo aman dikkat. insallah bebek gibi bir cildin oluropuyorumnanaktan

insallah canim bende oyle umut ediyorum bol bol su iciyorum zaten gunes kremleri falan geciriyorum zaten yaz diye dusuk dozda kullaniyorum ben ilaci doktor tavsiyesi ile insallah hepimiz bebek gibi oluruz tatlim opuyorumnanaktan

insallah canim bende oyle umut ediyorum bol bol su iciyorum zaten gunes kremleri falan geciriyorum zaten yaz diye dusuk dozda kullaniyorum ben ilaci doktor tavsiyesi ile insallah hepimiz bebek gibi oluruz tatlim opuyorumnanaktan

aman dikkat et tatlim. basladin mi sonunu getir bazilari yarida vaz geciyor dayanamiyorlar. dedigim gibi zor bir sürec allah yardimcin olsun iyi haberlerini bekliyorum. kandiliniz mübarek olsun bu aradaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…