- 5 Temmuz 2010
- 198
- 1
-
- Konu Sahibi burakerime
bilgi icin cok tesekkurler cnm bende havlu kullaniyorum yuzumu silmek icin kagit havlu denim bari bundan sonra belki daha iyi olur degisme olursa yazarim bilgilendiririm cok sagol soyledigin iyi oldu yumusaticinin tahris ettigini...
Sivilceler için faydası var mıdır bilmem ama hijyen olarak tabiki daha güzel... Ben havlu kullanıyorum çocukluğumdan beri havlum ayrıdır ama kağıt havlunun daha iyi olduğu kanısındayım...
Hem yüzü incetmeden silmiş kurulamış oluyor... Havluda öle değil sert olduğundan biraz zarar veriyor gibi....
bunu bende bir yerde okumuştum ve o günden beri kullanmam havluyu. peçeteyle yada en doğrusu kağıt havluyla silmek dediğiniz gibi.
emilia gercekten memnun kaldigina cok sevindim. demek ki senin cildinde cok hassas. nerdeyse bir ay olacak bende belli belirsiz cikti o da anlayacagin malum konulardan ötürü ama isilik gibi aksam cikti sabah yok oldu. bir faydam olduysa ne mutlu banaopuyorumnanaktanmerhabalar kizlar ben daha once yazmistim deneyimimi yazmak istedim simdide gercekten cok fark ediyo daha once yuzumu havluyla kurulardim sivilcelerim var ve tahris olurlardi sildikten sonra kipkirmizi bi hal aliyolardi simdi kagit havlu kullaniyorum ve ne tahris oluyolar nede renkleri degisiyo daha temiz hissediyorum yuzumu sizde deneyin kaybedicek hic birseyimiz yok nasil olsa herkeze saglikli gunler dilerim
emilia gercekten memnun kaldigina cok sevindim. demek ki senin cildinde cok hassas. nerdeyse bir ay olacak bende belli belirsiz cikti o da anlayacagin malum konulardan ötürü ama isilik gibi aksam cikti sabah yok oldu. bir faydam olduysa ne mutlu banaopuyorumnanaktan
evet cnm tedavime cok yardimci oldu yani ben roaccutane tedavisi uyguluyorum ve cildim gercekten cok hassas yardimin icin cok tesekkur ederim kagit havlu hic tahris etmiyo yuzumu o yuzden cikan sivilceler daha kolay ve cabuk geciyo sagol tatlim...
ay canim o ilac tedavisi cok zor diyorlar allah yardimcin olsun, insallah diledigin sonuca ulasirsin. bolbol su icmeyi ihmal etme o ilac vücutta ciddi sekilde kurutma yapiyo hele birde bu sicaklarda günese cikmaman lazim. ilac deriyi hassaslastiriyor ve günes lekesi yapiyo aman dikkat. insallah bebek gibi bir cildin oluropuyorumnanaktan
insallah canim bende oyle umut ediyorum bol bol su iciyorum zaten gunes kremleri falan geciriyorum zaten yaz diye dusuk dozda kullaniyorum ben ilaci doktor tavsiyesi ile insallah hepimiz bebek gibi oluruz tatlim opuyorumnanaktan