canlarım takıntı degil ama şüphe oldu bende bi el atın gali.

edammm0509

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
183
121
48
Oncelikle tesekkur diyorum simdiden yardimlriniz icin. Ben son iki aydır doktor doktor geziyorum, bundan iki ay once evliligimin ilk gunnleri yumrta catlama donemine geldigi icin bella ertesi gun hapi kullandim korktum erken hamile kalirim diye ama bu hapi 18 saat sonra ictim . ki o ay gec adet oldum baya gec, sonraki ay daha az regil oldum sonuc gobegimin sol tarafinda bi hafif bi sislik oldu. Banyo yapiyorum anam resmen elimin altinda belirgin gozle gorulur bi sekilde sonralari burada agri olduki sormayin acillik oldum hep dr diyorki fitik yok hic birsey yok kan temiz . gecen gun esimle spor yaparken yoruldum yuz ustu dinlenmek istedim abooo bide ne olsun bi tik tik tik atiyo oramda snki kalp gibi elimden zar gibi kaydi korkumdn agldim artik o gun. Boyle yasyn varmi arnizda kafayi mi yedim ben yoksa bide arkdasim hamile olmayasin dedi boyle regil olanlar varmis 3 , 4 ay olur mu boyle yilbasi bitsin dr gidicem insallah yeni yilinizi kutluyorum cok opuyorum

evet benim arkadaşım 3 ay arka arkaya adet gördü hemde hiç anlamadı en son ay anlamış bebek canlanmış artık aldırmaya gitti ancak almadı doktor bence doktora git sende inşşlh müjdeli haber alırsın bende bu ay hamile kalmayı çok istedim ancak 2 gün gecikti adetim 3. gün geldi belirtiler çok fazlaydı bende şüphelendim acaba üstümemi gördüm diye nasip bakalım hayırlısı..

Guzelim insallah gonlunce olur iliskiden sonra kalkma hemen yat 4 saat bide rahat ol , ben korkuym inan hamilelige yormuyorum ama birsey var bakalim ne cikicak haberdar ederim cevapladigin icin de ayrica tesekkur ederim. Cok ilac kulandim bilmiyorum artik , bde bilgin var mi arkadasinda goguslerde veya bulanti olmusmu bende yok

hayır hiç bir şekilde olmamş sadece adet belirtileri olarak yormuş hayırlısı inanki Allah gönlüne göre verir inşllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…