• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama canlarım saçımı orialle actırıyımmı

ne demek zarar verırmı yaaaaaaaaa ben actırdım aynen karamel oldu ama saclarım asırı sert parmaklarım bıle gırmıyo arasına sac kremı bıle zor hayır edıyo bakım yapıyorum bakalım zamanla duzelecek mı ınsallah duzelır bı dahada asla sıyaha asla boyatmıycam tovbe ettım

ben de hala toparlayamadım saçlarımı oriel yüzünden siyaha yakın renge boyuyorum da kaç aydır yeni yeni kendine gelmeye başladı.saçlarınız zayıfsa hiç tavsiye etmem aşırı zarar veriyo uzamasını bekleyin sonra siyah yerleri kestirirsiniz bence

KIZLAR SLM BENDE SAÇIMI AÇMAK ıSTıYORUM EVDE ÇOK AZ AÇSAM YETER PATLICAN MORU ıSTıYORUM VıYOLE GıBı NASIL YAPCAM KIZLAR SAÇLARIM MAVı SıYAH YARDIM EDıN LÜTFENNNNN ......... a.s.

Oriel sakın yani.Bir daha asla yapmıycam saçımı orielle.Bu saçları açmak için saç derilerim yara oldu.SAçlarım kopa kopa.

KIZLAR SLM BENDE SAÇIMI AÇMAK İSTİYORUM EVDE ÇOK AZ AÇSAM YETER PATLICAN MORU İSTİYORUM VİYOLE GİBİ NASIL YAPCAM KIZLAR SAÇLARIM MAVİ SİYAH YARDIM EDİN LÜTFENNNNN ......... a.s.

beyaz sabunbla akıtabildiğin kadar akıtsan üstüne boyasan iki boyada istediğin tona gelir mi acaba?

efassor boya akıtıcı kullanın sarıya kadar açıyor sonra istediğiniz rengi üstüne boyarsınız oriel kadar yıpratıcı bir şey deil ama kuruluk yapıyor bir miktar zamanla düzeliyor

palette ultra açıcı tavsiye ederim bügün yaptım yıpranma falanda yok hiç bir kuaför açmam demişti bayıldım ben bu açıcıya o kdar yıpranmış olmasına rağmen saçlarıma bir şey olmadı

canım benim de saçlarım siyah açtırıp kendi rengime dönmeyi düşünüyorum da orial çok yıpratır diye istemiyorum toz akıtıcıyla açtırmak daha mantıklı hem saçına zarar da vermez.

aman ha diyenlerdenim bende..tecrübeyle sabit siyah saçı açmak için saçında daha çok bekletiyorlar ..sonuç renk istediğin gibi olsa da ki benim olmamaıştı bakır kızıl istiyordum..saçlar mahfoluyor..2-3 ay geçti daha tam toparlanmış deil saçlarım..

boya silicileri deneyin kızlar saçın üstündeki boyayı silio sadece renk pigmentlerini akıtarak 40 mlyondu sorduğum bi kozmetikcide yalnız profesyonel kullanım için izmirde bi kuaförde sordum saçı silip boyamak için 60 milyon istedi çok uygun bence kızıldan kumrala geçiş için değer (:

Back