Canlar melegime hamileyim!!!

ilayda26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
922
3
Sevgili arkadaslar, üçûncü çocuguma hamileyim. üstelik 3 aylik. Yarin ilk ultrasyonuma girecem. Herseyin hayirlisi tabiiki, en basta saglikli ve hayirli evlat olsun diyoruz ama ben candan cigerden bir kiz istiyorum opuyorumnanaktan. 2 tane oglum var, lûtfen arkadaslar bana dua edin, hayirlisi ne olursa o olsun. Allah olmayanlara da nasip eder insallah. Kadir gecesinde hepinize bol bol dua ettim.:Saruboceq:

Tebrik ederim canımmm. ınsallah bizler de veririz buradan hamiş haberlerimizi :ecrin_bebek:

tebrik ederm sağlıcakla alırsın inşallah kucağınaaa

darısı benimde başımaa

3 aylık olana kadar bilmiyormuydun hamile olduğunu.
ultrasyon için çok geç değilmi.hani ilk olarak 6 haftalık bakılır yaa ondan sordum.
cnm allah gönlüne göre versin inşallah.sağlıklı bir kız çocuğun olsun.bu arada bende kız istiyoruum.

3 aylık olana kadar bilmiyormuydun hamile olduğunu.
ultrasyon için çok geç değilmi.hani ilk olarak 6 haftalık bakılır yaa ondan sordum.
cnm allah gönlüne göre versin inşallah.sağlıklı bir kız çocuğun olsun.bu arada bende kız istiyoruum.

Bilmez olurmuyum canim, Türkiye izine geldigimin 3 günü ôgredim hamile oldugumu test yaptirdim. 3 haftalik izinde doktora falan gitmedim Türkiyede, Fransaya dönünce giderim diye. Burda (Fransada) 3 kez ultrasyona giriyorsun, biri 3 ayliken, ikincisi 6 aylikken ve sonuncu 9 ayliken. Ondan normal yani. Henüz sabah girdim, masallah bebegime, 3 boyutlu olarak gördüm onu, sabah sabah nasil oynuyordu, halay çeker gibi bir hali vardi, güldürdü beni ve esimi :))) Umarim seninde kizin olur Allahin izniyle

tebrik ederim canım.Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Rabbim isteyen tüm akadaşlarımıda nasip etsin inşallah:Saruboceq:

X