• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlar,Afyon da Termal Otel Öneriniz...

Mxixsra

Paşa nın annesi
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
12.041
11
206
Antalya
Canlarım çok yakın bir tarihte evleniyorum,malum kış geliniyim normal bir otele gitmek Antalya da yaşayan bizler için çok ilgi çekici değil.Ben de Termal otelleri düşünmeye başladım,bel ve boyun fıtığımda var hem balayı hem tedavi gibi düşünürsekte bir taşla iki kuş vurmuş olacağız :))))
Afyon da Tam Pansiyon uygun fiyatlı bir otel öneriniz var ise değerlendirmek isterim.Şimdiden tşk

Son düzenleme:
canım eğer düşünürsen Afyon değil ama didim de caprice palace termal otel var harikaaaa.fiyatlarıda kışın çok uygun oluyo.eğer bana uzak demezsen sitesine girip fiyatlarınada bak bence.annemler sıksık giderler.dediğim gibi kışın hem ucuz hemde çok konforlu.

merhaba
afyonda korel termal otel var.
kış tatili için çok güzel.
ikbale göre fiyatı da çok iyi
biz çok memnun kalmıştık
tavsiye ederim.

mısracımm bu konuda yardımcı olamıyacam ama sana
ben seni çok özledim yaaa
çokda az kaldı düğününe

msn ye gelsene

bir afyonlu olarak korel otel derim ve akrabamızın yerı orası teyzemlerin süper bir yer siteside var korel termal dıye arama yap fıyatları odaları herseyi gorunuyor memnun kalacaksınız iyieglencelera.s.

ewet korel e arkadaşlarım geçen sene balayına gitmişlerdi, gerçekten çok memnun kaldılar...

Korel otel güzel. günü birlik çok kez gittim. 25 tl ye sabahtan akşama kadar havuz, sauna, hamam, buhar odası hizmetlerinden faydalanabiliyorsun. içeride bayanlara ayrı havuzu ve karışık havuz var. dışarıda da bayanlara ayrı havuz var, rahat rahat güneşlenebilirsin. istersen dışarıda karışık havuzda var. burada bikinini giyip eşinle yüzebilirsin. fiyatı çok yüksek geldiyse sadece akşam kalmya ucuz bir yer ayarlarsınız, sabahtan akşama kadar otelde takılıp, kalmaya başka yere gidersiniz.
açıkçası ilk açıldığı zamanlar Korel çok güzeldi, sonradan fizik tedavi hastaları çok gelmeye başladı, baya kalabalıklaştı.eski özelliği kalmadı ama gene Afyonda en iyisi Korel.

Back