Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ufff canım çok sıkılıyor ne yapsam gecer acaba hangi müziği dinlesem ii gelir fikri olan varmı ?
yaşım 25 gündüz zaten yapacak bişiler buluyorum bazen akşamalrı vakit geçmiyor yemekle aram pek yok zaten çok zayıfım bana keyif vermiyor öle şeyler bana yeni bir iş lazım beni o tedavi eder oda olmuyor işte
ufff canım çok sıkılıyor ne yapsam gecer acaba hangi müziği dinlesem ii gelir fikri olan varmı ?
zaten çalışıyordum işten çıktım iş bulamıyorum evd eboş boş oturuyorum diye canım sıkılıyor ...kpss çalışıyorum bende ben birşeyler yapamadıgım için sıkılıyorum bazen çok bunalıyorum parayada ihtiyacım var ama her zaman da halime şükreden biriyimdir Allaha şükür ...25 yasinda bos bos evdemi oturuyorsun canim?
Peki meslek yapsan nasil olur? Hem kolunda ömrün boyunca olacak bilezigin ( eskiden öyle derlerdi bizlere ) olur, hemde parani kazanmis olursun.
Insanlar bir ise yaramadiklarinda bunalima giriyorlar, ama calisan insanlar cogunlukla mutlu ve enerjiklerdir, cünkü hayatlarinda birseyler üretiyorlar ve buda hem kendisine hemde topluma yarari oluyor ve özgüveni cogaliyor.
Muhakkak calismani öneririm.
Yada canin calismak istemiyorsa, huzur evlerine gidebilirsin, orada yasli insanlarla arada bir vakit gecirebilirsin, hem sevaba girmis olur.
Aslinda yapacak cok sey varda bu hayatta, ama ilk sart bunu sen istemen lazim. Biz ne yazsak bos, ayni tas ayni hamam genelinde....
Böyle senin gibi kolaya kacanlar hayatlari hep mutsuzlukla gecer, cünkü hayatinda emek vermeden bir yere gelemiyorsun malesef.
Isin kötüsü baskalarinada yük oluyorsunuz.
olivia çok doğru söylemiş canım ah şimdi bende evde makinaya bağlı olmasam neler yapardım neler senin anladığım kadarıyla bir engelinde yok at kendini dışarıya
kurslara git olivianın dediği gibi çalışabilirsin yapacak çok şey var aslında...
ben akciğer nakli için sıra bekliyorum canım son 2 yıldır evden hastane dışında pek çıkamıyorum sadece camdan bakıyorum allahtan havalar ısınmaya başlıyoda balkona çıkabilecem
o yüzden diyorumya ben bir çıksam neler yapıcamda işte sizin yaptıklarınız benim için sadece hayal