Canınız nereye isterse oraya götürebileceğiniz bir eviniz olsun ister miydiniz?

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898

Bizim coğrafyalara doğru da yayılmasını umduğumuz ama nasıl olacağı konusunda endişelerimiz olan bir akım: küçük ev trendi. Yükselen kiralar, şehre sıkışmış hayatlar, ya da Artık bu kadar tüketmek istemiyorum ben ulen!” isyanları gibi birçok itici güç özellikle Kuzey Avrupa ve Amerika’da insanları bu küçük evlerde yaşamaya yöneltiyor. Şimdi zaman, evleri küçültüp hayallerimizi büyütme zamanı.

O halde bir örnek de Kaliforniya menşeli şirket Monarch Tiny Homes‘dan gelsin. Malum ev “metrekare” olarak küçük olsa da içine yapabileceğiniz harcama dünyalar kadar olabilir. İnsan “Evimi küçülteyim” derken maksadından şaşıp yine büyük paralar harcayabilir. Hah, işte bu şirketin olayı Amerika için makul fiyatlara küçük evler yapabilmesi. Şirketin 22.000 dolara sattığı modelinde su, kanalizasyon, elektrik ve gaz sistemleri hazır durumda. “Çevre dostu” bu mobil evin içine ne koyacağınız size kalmış. 47.000 dolar verenler ise evin içini baştan sona döşenmiş halde alabilirler.
nolm.us

Ay hep hayaliiimm ben de istiyoruum asik olduumm. Kucukken ben, Gulen adam filminde gormustum ilk adam evini tasiyodu ordan pek bi heveslenmistim cokzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…