Ünsüz benzeşmesi diye biley duydunuz mu ömrünüzde?? Hani FISTIKÇIŞAHAP fln. Bi google yapıverin lütfen.
Geçer tatlım, fazla üzme kendini. Ondan ziyade kendini düşünmelisin. Sana onca kötülük yapmış bu adam. Ayrılmışsınız. Bırak umurunda olmasın artık! O, kimle olursa olsun. Bunları düşüneceğine, sen bu saatten sonra kimle olacaksın veya olmayacaksın, onu düşün. Bir hata yapmış, yanlış insanla evlenmişsin. Bundan sonra daha güzel bir hayatın olacak. Bunu düşün...Merhaba kk kızlari. bu siteyi hep takip ediyorum.kendi dertlerimdende anlatmısdım. O kadar üzülüyorumki buradaki kv kp yüzünden yıkılan yuvalara.oysaki ne umutlarla ne sevinclerle kuruluyor bu yuvalar.ne aşklarda ne sevgilerle yürekler carpiyor.ahh o kadar canim yaniyorki.dogru benim evliliyimdede siddet vardi.bunu asla kabul etmediyim icin artik bosaniyorum bende.ama ne cok sevmisdim.ne deyer vermisdim. Cok canimi yaktı benim manavi ve fiziki olarak.ama nisanlılık ve ya evliliyimizin güzel geçen günlerini düşündükce hayatın nasil garib oldugunu anliyorum. "Iyiki varsın"larla baslayan cümleler "senden nefret ediyorum"larla bitiyor.ahh nedir bu ailelerin ogullarını dolduruşa getirmekleri.nedir bu yeni evlenmiş hala evlenmek psikolojisini atlatmamis kızlardan gelinlik bekleyen kv lar.ayrıldıgıma asla pişman diyilimde ama onu bu kadar cok sevmeyime pismanim.onun baskasi ile evlenmesini ona dokunmasini hayal etmek bile öldürüyor beni.nasil geçecek.atlata bilenler oldumu yoksa hep kalbimizin bi köşesinde yakacakmi bu aci bizi.yazı hatalarimdan dolayı özür dilerim.yabancı uyruklu ve telde yazdigim icindir
Okadar yorucuyduki sonuna kadar asla okuyamazdım. Eksiklik bende afedersin konu sahibi''yazı hatalarimdan dolayı özür dilerim.yabancı uyruklu ve telde yazdigim icindir'' diye belirtmiş arkadaş okursanız iyice!
belli ki derdi var canı yanıyor.. bunu görmezden gelemez misiniz ? sonuçta derdini anlatabilmişÜnsüz benzeşmesi diye biley duydunuz mu ömrünüzde?? Hani FISTIKÇIŞAHAP fln. Bi google yapıverin lütfen.
Gelemedim. Kimi ilgilendirir.belli ki derdi var canı yanıyor.. bunu görmezden gelemez misiniz ? sonuçta derdini anlatabilmiş
belli..üsülubunuzda çok güzel gerçekten... neyse kendinizce takılın siz daha fazla muhattap olamam sizinleGelemedim. Kimi ilgilendirir.