canin yaniyor

narmiska

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
8
1
31
Merhaba kk kızlari. bu siteyi hep takip ediyorum.kendi dertlerimdende anlatmısdım. O kadar üzülüyorumki buradaki kv kp yüzünden yıkılan yuvalara.oysaki ne umutlarla ne sevinclerle kuruluyor bu yuvalar.ne aşklarda ne sevgilerle yürekler carpiyor.ahh o kadar canim yaniyorki.dogru benim evliliyimdede siddet vardi.bunu asla kabul etmediyim icin artik bosaniyorum bende.ama ne cok sevmisdim.ne deyer vermisdim. Cok canimi yaktı benim manavi ve fiziki olarak.ama nisanlılık ve ya evliliyimizin güzel geçen günlerini düşündükce hayatın nasil garib oldugunu anliyorum. "Iyiki varsın"larla baslayan cümleler "senden nefret ediyorum"larla bitiyor.ahh nedir bu ailelerin ogullarını dolduruşa getirmekleri.nedir bu yeni evlenmiş hala evlenmek psikolojisini atlatmamis kızlardan gelinlik bekleyen kv lar.ayrıldıgıma asla pişman diyilimde ama onu bu kadar cok sevmeyime pismanim.onun baskasi ile evlenmesini ona dokunmasini hayal etmek bile öldürüyor beni.nasil geçecek.atlata bilenler oldumu yoksa hep kalbimizin bi köşesinde yakacakmi bu aci bizi.yazı hatalarimdan dolayı özür dilerim.yabancı uyruklu ve telde yazdigim icindir

Son düzenleme:
Ünsüz benzeşmesi diye biley duydunuz mu ömrünüzde?? Hani FISTIKÇIŞAHAP fln. Bi google yapıverin lütfen.

Uzuldum bu duruma gelmenize. Sizi çok iyi anlayabiliyorum.. Bence sizin aşkınız tam olarak bitmediği için bu piskolojiyi zor atlatacaksınız.. . Eğer kurtarılabilecek bi yanı vsrsa bence çabalayın.kurtarın evliliğinizi

Ailelerin bi kısmı çocukları evlene kadar nasıl evlendirsek diye çabalıyor bi kısmıda evlennince nasıl boşatırım diye malasef aslında erkekler evliliğe alışınca artık kendine ait bi yuvası OLDUĞUNa ikna olunca Değişiyor dolduruşa gelmiyor ama mesele o kıvama kadar gelebilmekte tabi her Erkeğin bunu idrak sürecide farklı olanla Ölmüşe çare yok hayata biyerinden devam etmek Lazım her Evliliğin sonu hayır değil belkide doğru olan budur

Geçer tatlım, fazla üzme kendini. Ondan ziyade kendini düşünmelisin. Sana onca kötülük yapmış bu adam. Ayrılmışsınız. Bırak umurunda olmasın artık! O, kimle olursa olsun. Bunları düşüneceğine, sen bu saatten sonra kimle olacaksın veya olmayacaksın, onu düşün. Bir hata yapmış, yanlış insanla evlenmişsin. Bundan sonra daha güzel bir hayatın olacak. Bunu düşün...

Konu sahibi zaten yabancı uyruklu olduğu ve dilimize hakim olmadığı için yazım hatalarından ötürü özür dilemiş.
Ne oldu şimdi dil bilgisi dersi verince anlamak güç gerçekten.
Her neyse...
Konu sahibi, içinde bulunduğunuz durum daha çok yeni anladığım kadarıyla. Kendinize içinizin soğuması için biraz zaman verin lütfen. Bu süreci en az zararla atlatmanız için psikolojik destek almanız çok iyi olur.
Yeryüzünde ayrılan ne ilk kişisiniz ne de son olacaksınız.
Ayrıca kayınvalide kayınpeder ... gibi üçüncü dördüncü kişileri suçlamayı bırakmalısınız. Kendiniz için daha sağlıklı adımlar atın.
İlişki her şeyden herkesten önce iki kişi arasındadır; yani içinde bulunduğunuz durumla alakalı herkese hatta neredeyse kendinize bile bir pay ayırmışken , eski eşinizi hala sevdiğinizi söylemeniz, bir başkasıyla evlenebileceği hayalini bile kabullenememe durumunuz... bu dönemi daha da zorlaştırmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

''yazı hatalarimdan dolayı özür dilerim.yabancı uyruklu ve telde yazdigim icindir'' diye belirtmiş arkadaş okursanız iyice!
Okadar yorucuyduki sonuna kadar asla okuyamazdım. Eksiklik bende afedersin konu sahibi ama sen yinede aç bak google öğrenmiş olursun

Ben de mi yol yakinken vazgecsem su evlilikten ne yapsam.
Burdakileri okudukça psikolojim bozuldu

herşey kader Rabbim daha büyük üzüntü vermesin..boşanma konusunda kimsenin garantisi yok..umarım çabuk atlatırsın..

Ünsüz benzeşmesi diye biley duydunuz mu ömrünüzde?? Hani FISTIKÇIŞAHAP fln. Bi google yapıverin lütfen.
belli ki derdi var canı yanıyor.. bunu görmezden gelemez misiniz ? sonuçta derdini anlatabilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…