- 29 Temmuz 2023
- 676
- 1.157
- Konu Sahibi hindistancevizli
Selam arkadaşlar herkese iyi günler dilerim.
Eski konuma çok yorumlar gelmişti.
Güncelleme olarak halen daha anlaşamadık bu ev sahibiyle.
En son 7 bin tl yaparım bir kuruş aşağı inmem diyor kiram 2 bindi hatırlarsanız çok ufak yerde oturuyorum çarşı uzak merkez uzak hastane postane market uzak
Üst katımdaki kiracısını kirada anlaşamadığı için çıkartmış daha yeni haberim oldu
Kirada anlaşamadıkları için psikolojik baskıya kadın dayanamamış
En sonunda istediklerine ulaştılar üst katım boşalıyor
Bana dün mesaj atmış “7 bin tlden başkası beni kurtarmaz istemezsen kendine ev bul çık”
Üsluba bakar mısınız ne kadar saygısızca
Çirkef.
Bu üsluba yine düzgün cevap verdim.
5 diye düşünüyorduk 6 olsun bari dedik eşimle
Ki şu an 6 yı verirkende çok zorlanacağım.
%25 i at bir kuruş üstünü atma dedi ablamın avukat arkadaşı
Ama böyle bir şey yapsam habire kapıda karşılaşıyoruz habire bahçedeler kapının ordalar görüyorum sürekli laf sokuyorlar
Bir de geçen sene üst katımdaki abla resmiyete uygun zam yaptı avukat tutup ama bu sene onu zorla çıkartıyorlar kadınında hali kalmadı savaşmaya bunlarla
Ne yapacağım bilmiyorum avukatın dediğini yapsam cidden başım ağrıyacak kızımı hava aldırmaya muhakkak çıkartıyorum kapıya filan çıktığım her an görüyorum bunları böyle kestirip atabilsem burda üstümde oturmasalar tavrımı net koyarım.
Ne yapacağım inanın bilmiyorum
Bu ekonomiyi bu hale getirenlerden Allah hesap sorsun gerçekten
Eski konuma çok yorumlar gelmişti.
Güncelleme olarak halen daha anlaşamadık bu ev sahibiyle.
En son 7 bin tl yaparım bir kuruş aşağı inmem diyor kiram 2 bindi hatırlarsanız çok ufak yerde oturuyorum çarşı uzak merkez uzak hastane postane market uzak
Üst katımdaki kiracısını kirada anlaşamadığı için çıkartmış daha yeni haberim oldu
Kirada anlaşamadıkları için psikolojik baskıya kadın dayanamamış
En sonunda istediklerine ulaştılar üst katım boşalıyor
Bana dün mesaj atmış “7 bin tlden başkası beni kurtarmaz istemezsen kendine ev bul çık”
Üsluba bakar mısınız ne kadar saygısızca
Çirkef.
Bu üsluba yine düzgün cevap verdim.
5 diye düşünüyorduk 6 olsun bari dedik eşimle
Ki şu an 6 yı verirkende çok zorlanacağım.
%25 i at bir kuruş üstünü atma dedi ablamın avukat arkadaşı
Ama böyle bir şey yapsam habire kapıda karşılaşıyoruz habire bahçedeler kapının ordalar görüyorum sürekli laf sokuyorlar
Bir de geçen sene üst katımdaki abla resmiyete uygun zam yaptı avukat tutup ama bu sene onu zorla çıkartıyorlar kadınında hali kalmadı savaşmaya bunlarla
Ne yapacağım bilmiyorum avukatın dediğini yapsam cidden başım ağrıyacak kızımı hava aldırmaya muhakkak çıkartıyorum kapıya filan çıktığım her an görüyorum bunları böyle kestirip atabilsem burda üstümde oturmasalar tavrımı net koyarım.
Ne yapacağım inanın bilmiyorum
Bu ekonomiyi bu hale getirenlerden Allah hesap sorsun gerçekten