5 gün önce haber geldi Eşimin 19 yaşındaki yeğeni trafik kazsında vefat etmiş Eşim telefonda rahmetli olmuş dedi Göğsüme bi bıça girdi sandım Onun isminin yanına hiç yakışmadı bu kelime Daha çok küçüktü Rahmetli olmuş....Nasıl olur????
Canım benim...Kadersiz yavrum Kanserden keybettiği annesinin yanına gitti Benim bile bu kadar içim yanarken diğerleri nasıl katlanacak bu acıya Ya kardeşi Kulağımdan hiç gitmeyecek ağıtlarıyla yaktı yüreğimi Yenge böyle olmayacaktı dedi Yavrummmm oda tek başına kaldı Abisinin yokluğuna o nasıl dayanacak???
Ömer oğlum dedik Üzülme annen yanına aldı dedik Beni niye almadı dedi Benide alsınnnn
Allah sabır versin hem size hem kardeşine çok zor çok söylenilecek hiçbirşey bu acıya merhem olmaz. Allah sıralı ölüm versin derler ya ölüm zaten doğduğumuz an bize verilen bi söz her can tadıcak ama...Cümlenin gerisini bulamadım inanın. Rabbim yardımcınız olsun sevdiklerimizin acısını yaşatmasın , Allah herkese sıralı,hayırlı bi ölüm versin inşallah. Çok zor ama güçlü olup kardeşine destek olmaya çalışın Allah yardımcınız olsun...
Çok üzüldüm basınız sagolsun.Benım kardesımde trafık kazasından ölümlerden dondu 43 gun yogun bakımda oldu dıye bekledık allahım bagısladı ama yasama sevıncını aldı bogazı delık yuzunde bussuru yerı kopmus dıktıler onların ızlerı suan o ısyan edıyor yapma dıyoruz dınletemıyoruz ama allah kımseye o acıları tattırmasın.şuan içim acıdı valla bı parca koptu resmen allah kardesine sizlere sabırlar versın.
Çok üzüldüm basınız sagolsun.Benım kardesımde trafık kazasından ölümlerden dondu 43 gun yogun bakımda oldu dıye bekledık allahım bagısladı ama yasama sevıncını aldı bogazı delık yuzunde bussuru yerı kopmus dıktıler onların ızlerı suan o ısyan edıyor yapma dıyoruz dınletemıyoruz ama allah kımseye o acıları tattırmasın.şuan içim acıdı valla bı parca koptu resmen allah kardesine sizlere sabırlar versın.
Allah seninde kardeşine dayanma gücü versin Onunda yaşadığı kolay değil Bugün onlara yarın belkide bize...
4 gece kvdemlerde kaldık taziye evi ordaydı diye Taziye evinde bu kadar kötü değildim Eve geldim sanki duvarlar üstüme yürüyo Biri boğazımı sıkıyo Tek başıma kalınca acısı dahada arttı O yüzden buraya yazma ihtiyacı duydum Nasıl dayanıcaz bilemiyorum Vücudu tanınmayacak haldeymiş Canı kimbilir ne kadar acımıştır Allahım günahlarını affetsin Eğer yaşıyo olsaydı askere uğurlayacaktık bu günlerde
Allah sabır versin hem size hem kardeşine çok zor çok söylenilecek hiçbirşey bu acıya merhem olmaz. Allah sıralı ölüm versin derler ya ölüm zaten doğduğumuz an bize verilen bi söz her can tadıcak ama...Cümlenin gerisini bulamadım inanın. Rabbim yardımcınız olsun sevdiklerimizin acısını yaşatmasın , Allah herkese sıralı,hayırlı bi ölüm versin inşallah. Çok zor ama güçlü olup kardeşine destek olmaya çalışın Allah yardımcınız olsun...
Ahh ahhh keşke istediğimiz gibi destek olabilsek Anneleri vefat ettiği için, biz istemesekte bağlar koptu Erkek çocuğu işte...biz gelin dedikçe kaçtılar İnşallah kardeşide abisi gibi bizden kaçmaz Genç işte... bi kaç nasihat edince hemen uzaklaşıyolardı