• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canimin Yarisi,Can Askerime

VAZGECILMEZIM

DÜDÜKSÜZ TENCERE
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2007
4.227
655
723
,gözümün gönlümün açılmasını sağlayan,beni hayata bağlayan,hayatıma anlam katan.gecem gündüzüm,dünüm bugünüm ve yarınım,gönlümün ilk ve biricik prensi,yollarına kurban olduğumm,gülüşün uğruna dünyayı yakabileceğimm AŞKIMMMMM ,BİTANEMM ,UMUDUMM, TUTKUMM, SEVDİĞİMMM, GÖZBEBEĞİMM ,HAYATIMM, YAŞAMA HEVESİMM ,PIRILTIMM, IŞILTIMM, LİMANIMMM ,YÜREĞİMM, ERKEĞİMM SEVİYORUMM SENİ ÇOKKK SEVİYORUMM. . . SENİ BEKLEMK BİLE YÜCELTİYOR BENİİ DÜNYAMM. . . YAŞARKEN ÖLÜYE DÖNEN BU CANIMA HAYAT VERDİNN AL BU ÖMRÜMM SENİN OLSUNNN YARİMM ,

Hatun sapıttı yetişintatlicadiarzuü

İnsanın içini dökmesi haykırması kadar güzel şey yoktur herhalde yaşanılan şu dünyada:1closedeyes:

Mutlulugun daim olsun...laelaelaelaelae

BENIM DE ASKER YARIM,
a.gif
t.gif
a.gif
k.gif
a.gif
n.gif
i.gif
m.gif
COK UZAKLARDA.COK OZLUYORUM ONU.HASRET NE ACI SEYMIS.ESKIDEN HEP SEVDIGIM OLSUN ASKER GITSIN ASKER YOLU BEKLEYIM DIYE HAYAL EDERDIM.HAYALIM GERCEKLESDI AMA BEN NERDEN BILEYDIM HASRET CAN YAKIYORMUS:1no2: HER GECEN GUN KAVUSMA ANI YAKLASDIKCA ACISI DAHA DA BUYUYOR.ASKIM GEL ARTIK,SENSIZ HAYAT RENGSIZ.SENI SEVIYORUM ASKER YARIMŞeniz

Kavuşmuşsunuz ewlenmişsiniz sanırım.
Rabbim mutluğunuzu daim etsin sağlıkla sıhhatle mutlu olun hep
opuyorumnanaktan

Back