Canim yaniyor...

hepii

Yolun açık olsun diğer yarım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
1.855
2.929
Havanin da etkisiyle su an tum melankolik duygularim depresmis durumda. 3 ay once bir flort sitesine uyeligi nedeniyle tartistigim 2 aylik eski sevgilimi buram buram ozluyorum. Beni oyle hayal kirikligina ugratti ki bu uyeligiyle, bana yasattiklarini bir gun yasamasini istiyorum bir yandan (ofkem hala cok taze), diger yandan da cok ozluyorum. Bu nasil celiskidir bayanlar? Canim cok yaniyor. Ben ne yaptim da bunlari yasiyorum ki???

2ayda kendini belli etmiş sonuçta, bide bunu uzun ilişkide yaşamak var, evet herkesin kendi derdi ama beterin beteri var. Özlüyorum yerine kurtuldum de, zamanla geçecek emin ol

insanın aşık olabilmesi için çok uzun zamana ihtiyacı yok gönül işte ne kadar kötü de olsa işe yaramaz da olsa bir şekilde kapılıp gidiyor ..Ne dense boş size yalnız şöyle bir şey var ki bildiğim bu zaman denen ilaç gerçekten işe yarıyor ...Zaman geçtikçe anlayacaksınız ...

adam yaramazın teki ayrılman hayrına olmuş unutursun elbet.

Aptal yerine koyulmayi hazmedemiyorum. Bugunler nasil gecer ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…