Canım Tatlı Tatlıkıs Arkadaşım da Yedi Bitirdi Şafağını:)

M e g

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
72.780
118.855
Eveeettt uzun bi maratondan soraaaa (460 günCÜK!) ,Tatlıkısım da artık şafaksızlar arasına katıldııı ollleeeyyyyy:lepi::hooray:

Allah ayırmasın aşkınla seni bi daha bitanemm:Saruboceq:

seviyorum seni canım arkadaşım benimmolumunekankayizsmile

:hooray::nazar::nazar:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):nazar::hooray:

popoo.gif
popoo.gif
popoo.gif

:nazar::lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi::nazar:

:teytey: :nazar:....12/10/2010....TATLIKIS=01 ADANA SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=13 BİTLİS SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=21 DİYARBAKIR SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....04/11/2010....SAMETSEVGİ=23 ELAZIĞ SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....05/11/2010....GAMİŞ=24 ERZİNCAN SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....05/11/2010......PAPATYAA88=24 ERZİNCAN SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....06/11/2010.....MEHABBET=25 ERZURUM SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....11/11/2010.....SARILALE0308=30 HAKKARİ SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:.....14/11/2010.....ESMERİMM=33 İÇEL SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....20/11/2010.....NNİSANYAĞMURUU=39 KIRKLARELİ SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....21/11/2010.....OZLEMBBC=40 KIRŞEHİR SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....21/11/2010.....SİYAH_İNCİ=40 KIRŞEHİR SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....11/12/2010.....SEHT=60 TOKAT SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....20/12/2010.....YORGUN SEWDA=68 AKSARAY SELAM.....:nazar: :teytey:

:nazar::nazar: :lepi::lepi::lepi: :nazar::nazar:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Bu daaa depüğünn canımmm:lepi:

:lepi::sm_cool::dance:

burcummmm canım benimmm olumunekankayizsmile sen de yedin bitirdin şafağını maşallahhh :nazar: darısı başımızaa turkbayragi
Allah başka ayrılık vermesin son ayrılığınız olsun.. ve inşallah artık herşey senin için çok daha güzel olur.:Saruboceq:

inşallah 460 günün mükafatını en güzel şekilde alırsın tatlımmm:asigim:

Son düzenleme:
Canimmmm benim..
Sükürler olsun yedin bitirdin askerligi.. Darisi bizim basimizaaaa..
Insallah bu son ayriliginiz olur.. Ve hersey istedigin gibi olur..
Ara sira ugra ok canim.. Kavusma aninida yaz lütfen :) Merciiii :)

Gözünaydın, geçmiş olsun Burcucum :) Bitti bitecek, geçti geçmiyor derken bitti bak şafak mafak kalmadı :) kaydirigubbakcemile3

Gözünaydın Tatlıkısım...
Yedin Bitirdin Şafağı Sende..
Sakın bitti şafağım deyip bizleri ihlal etme daha kavuşma anını paylaşıcaksın bizimlee...
Darısı artık bizlerin başınaa...

tatlıkısım sende yedin şafağı bundan sonra hiç ayrılmamak üzere canım
darısı bizlerin başına

Canım arkadaşlarım,kaderdaşlarım benim iyiki varsınız o kadar mutlu oldumki bu sayfamı görünce öncelikle megime beni uunutmayan bütün kaderdaşlarıma teşekkürlerimi borç bilirim

bu güzzel duyguyu sizlerde yaşayın arkadaşlarım mükemmle bir duygu darısı hepiinizin hızlısından başına.

hiç bırakır mıyım unutur muyum o günleri hep beraber yedik,sorunları hep anlattım sizler dinleyip beni teselli ettiniz sakın bırakabiilrimki sizlerinde şafakalrınızı yicez hep birlikte canlarım

çok seviyorum sizleri iyiki varsınız.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

Canım arkadaşlarım,kaderdaşlarım benim iyiki varsınız o kadar mutlu oldumki bu sayfamı görünce öncelikle megime beni uunutmayan bütün kaderdaşlarıma teşekkürlerimi borç bilirim

bu güzzel duyguyu sizlerde yaşayın arkadaşlarım mükemmle bir duygu darısı hepiinizin hızlısından başına.

hiç bırakır mıyım unutur muyum o günleri hep beraber yedik,sorunları hep anlattım sizler dinleyip beni teselli ettiniz sakın bırakabiilrimki sizlerinde şafakalrınızı yicez hep birlikte canlarım

çok seviyorum sizleri iyiki varsınız.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
:içelim::teytey:eek:lumunekankayizsmile:teytey:

burrrcccuuuum, Allah bi daha sizi hiç mi hiç ayırmasın canım.
askerin geldi diye bizi bırakma olumunekankayizsmile

burrrcccuuuum, Allah bi daha sizi hiç mi hiç ayırmasın canım.
askerin geldi diye bizi bırakma olumunekankayizsmile

amin canım inşallah
olur mu canım hiç bırakır mıyım sizleri sizlerinde şafaklarını beraber yicez tatlım:dance:

delikafaduldendelikafadulden Sonunda bitti işteeeeeee. Allah başka ayrılık vermesim burcucum :teytey::teytey::teytey::teytey:

delikafaduldendelikafadulden Sonunda bitti işteeeeeee. Allah başka ayrılık vermesim burcucum :teytey::teytey::teytey::teytey:

evet evet evet bitttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiii sonundaaaaaaaaaa şafak mafak yok zafere ulaştıkkkkkkkk
alıyorum aşkımı balıkesirdennnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden,

canımcım darısı en hızlıısndan senin başına tatlım.

:teytey::dance::teytey:

Eklentiler

• $ads%C4%B1z.jpg
    $ads%C4%B1z.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 160
tatlıkısım buucum yedın bıtırdın safagı =) gozun aydın allah baska ayrılık vermesın..en yakın zamanda da dugun ıcın safak saymaya baslarsın ınsallah :))

burcummm gözün aydın..yedin askerliği bee...helal olsun..darısı başımıza inşallah...

burcucum gözünaydın arkadaşım, bak artık şafak mafak kalmadı çok şükür:Saruboceq:
Allahım bi daha sizi hiç ayırmasın canım:teytey::nazar:
darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallahh
:Saruboceq:

Havai_Fiek_Resimleri_6.jpg

dogan%20gunes.jpg

Son düzenleme:
X