canım sıkıldı yaaaa

aslında ben biraz biriktirmişim ondan böyle sinirlendim
saç kaynak olayı
takma tırnak
kırık aldırma
falan hep üst üste geldi ona sinir oldum
ben yıllardır aynı kuaföre giderim. bir ara memnuniyetsizdim. işini biraz safsakladı uyardım. sonuçta o parayı kazzanmak için bir ay çalışıyoruz. kusura bakmasınlar arkadaş tanıdık dinlemem. kuaförlerde bir müddet müşteriyi bağlayana kadar canım cicim sonra boşverme olayı var sanırım...

neyse zaten artık lazer yaptırmaya karar verdim ben bi de. her ay neredeyse 50 tl veriyoruz o parayı biriktirseydim lazerin büyük bir kısmını çoktan halletmiştim :) etrafımda lazer yaptıran herkes çok memnun.

akşam saçları ne yaptın diye sorucam hiç kullanamadım yazık diyeceğim adamda sözde uçlarını yaptı
zehir zıkkım olsun verdiğim para diyeceğim

akşam saçları ne yaptın diye sorucam hiç kullanamadım yazık diyeceğim adamda sözde uçlarını yaptı
zehir zıkkım olsun verdiğim para diyeceğim
hiç kavgacı olmaya gerek yok net bir şekilde memnuniyetsiz olduğunu söyle yeter. ben bunun için mi sana geliyorum de arkadaşına. çık git o laf insan olana yeter.

ben aslında önceleri kesinlikle karşıydım ama kendisi çok zorladı zaten ona yaptırmazsan soruyor nerede yaptırdın bana neden yaptırmadın falan diye

yuhaa yaa afedersinde sizin yerinizde olsam kilimin tuyumun tasasi seni mi aldi? derim

kendim yapiyorum bu islerimi bu yuzden hic bir bilgim yok maalesef.

Bana Pahalı geldi. Tamam semte göre değişir ama ben tüm vücut için o parayı veriyorum nerdeyse

her gidişinde 35 tl vereceğine bikini bölgesi için lazer yaptır ben çok arkadaşım yaptırdı tertemiz oluyor. Hem ağdayla çektikçe sivilce çıkması orada sarkmalar olması da mümkün çok sert çekiliyor çünkü. Bir de arkadaşına de yaptığın tırnak düştü takma saç döküldü diye niye çekiniyorsun ki en azından memnun olmadığını bilsin.

arkadasını fazla cıddıye alıyorsun canım ya
baska yere gıtsen nolucak baska arkadasım ucretsız yapıyor hayat zor malum dersın
veya kendı kendıme yapmayı ogrendım dersın
yada lazere basladım dersın
ılla ona yaptırmak zorunda degılsın
kafana takma hıc sıkıntı ettıgıne degermı
o kısı senı cok sevse dusunse bukadar pahalı soylemezdı oyle dusun

çok pahalı bir semt ve hijyenik büyük bir kuaförde değil geçen saçlarımın kırıklarını aldı 23 tl dedi normalde zaten şekilli
modelleri 15 tl ye kesip fönlüyorlar
Bence seni saf bulmuş kafasına göre kazıklıyor. Dost kazığı. Kusura bakma ama 23 tl nedir kırık almak için?
Ağda için fiyatları da garip, onu da geçtim yaptığı her şey dökülmüş. Yerinizde olsam bu arkadaşlığı bitirirdim.

Bu hafta tum bacak agda ve sac kesimini 30 tl ye yaptırdım. Bende arkadasima gidiyorum ama agdayi 2 kere suruduruyorum, kil kalmissa gosteriyorum bidaha ceker misin diye. Simdiye kadar bi sorunumuz olmadi. Bikac kere aradigimda musait degildi baska yere yonlendirdi isin Kalmasin yaptir diye.
Seninki biraz fazla geldi bana. İsini nasil yaptigina senin memnun kalmanada bagli aslinda.

niye israrla ayni yer?

nerede hata yaptım ki anlayamadım

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

O okypete bugün çok sertsinnnn ayrıca kimseye saç rengimi falan sormadım cin peri konusuda açmadım
yanlış bölüme konu açanlara konunuzi ilgili bölüme taşıyorum diye bilgi veririken bana neden böyle tepkili yaklaştığını anlamadım konumu ilgili bölüme taşıdığınız için teşekkür ederim.

yok tepkili değilim
lütfen demişim ayrıca.
. konunuzun yanlış yerde olduğunu belirttim. istenmeyen tüyllere ait konunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…