- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
Ben tüm vücut 35 tl'ye yaptırıyorum. Tüm kolda dahil olursa 50 lira Siz düşünün yaniidünden beri düşünüyorum kafam karıştı kuaför arkadaşım bacak bikini bölgesini 35 tl ye alıyor
kolları (koltuk altı değil ) 20 tl ye alırım diyor oda bana 20 tl yani toplamda 55 tl sizce normal mi
beni kandırmaya mı çalışıyor anlamadım daha önce protez tırnak yaptı ertesi gün düştü ses etmedim
ondan önce saçlarıma kaynak yaptı 10 gün içinde hepsi döküldü yine birşey demedim sonuçta arkadaşız para lafı yapmayayım diye sustum ama sizce bu kadarı fazla değilmi
Kuaförün bulunduğu lokasyona ve kullandığı malzemeye,hizmete ve vizyonuna göre değişir.Kusura bakma da ertesi gün düşen tırnağa,10 gün sonra dökülen kaynağa para veriyorsun.İster arkadaş ister yabancı.Neden itiraz etmiyorsun.Hem memnun kalmamışsın hem hala ona gitme çabasındasın.dünden beri düşünüyorum kafam karıştı kuaför arkadaşım bacak bikini bölgesini 35 tl ye alıyor
kolları (koltuk altı değil ) 20 tl ye alırım diyor oda bana 20 tl yani toplamda 55 tl sizce normal mi
beni kandırmaya mı çalışıyor anlamadım daha önce protez tırnak yaptı ertesi gün düştü ses etmedim
ondan önce saçlarıma kaynak yaptı 10 gün içinde hepsi döküldü yine birşey demedim sonuçta arkadaşız para lafı yapmayayım diye sustum ama sizce bu kadarı fazla değilmi
Haklısın aslında iyi bir kuaför bulup buradan uzaklaşmam lazım sinirlerim bozuldu bu akşam gidip söyleyeceğim zatenKuaförün bulunduğu lokasyona ve kullandığı malzemeye,hizmete ve vizyonuna göre değişir.Kusura bakma da ertesi gün düşen tırnağa,10 gün sonra dökülen kaynağa para veriyorsun.İster arkadaş ister yabancı.Neden itiraz etmiyorsun.Hem memnun kalmamışsın hem hala ona gitme çabasındasın.
Ankarada demetevlerde var iki tane bildiğim. Ankaralı olanlara özelden adres verebilirim :)
Rica etsem banada adres verirmisiniz
dünden beri düşünüyorum kafam karıştı kuaför arkadaşım bacak bikini bölgesini 35 tl ye alıyor
Kuaförün bulunduğu yere göre değişir.
İyi bi semtte olan kuaförler için normal. Ama ben genelde kadın hamamlarına gidiyorum. Oralar hem ucuz, hem de kadınlar yaşlı:) utanmadan açıyorsun. Tüm vücut 20 ye yapıyorlar.
ayrıca bakıma gönderdi kaynak saçları 250 tl ona verdim şimdi ise kaç aydır saçlar onda satmadı da sıkı bir laf sokmam lazımarkadaşıma daha çok nazım geçerdi benim.yani protez tırnağım çıksa hemen arardım çıktı ya buuu diye ya da saçlar döküldüğünde kız kel kaldım falan der şakayla karışık işimi hallettirirdim para veriyorsunuz sonuçta.fiyat fazla geldiyse başka yeri araştırın bence.benim vücudum komple lazer epilasyonlu sadece özel bölgemde azıcık belli belirsiz çıkıyor sırf onun için 35tl istediler.ben de annemin sircisine gittim 15-20 tl ye yapıyor hem de izmirin nezih bir semtinde iyi bir yer.o nedenle fiyatlar değişiyor.araştır başka yere yaptır arkadaşın diye gitmek zorunda değilsin.
ilk defa duyuyorum, hamamlarda agdacilar mi var?
hijyen oluyor mu, nasil bir yerde yapiyorlar? bildigin mermerlerin ustunde degil heralde?
bu akşam ona iyi bir laf sokmak istiyorum beni iyice salak sandı kırılmasın diye ses çıkartmıyorum amabende İzmirde sir salonuna gıdıyorum.yarım bacak ve bıkını bolgesını 20ye yapıyor....banada pahalı gbı geldı.....
ustelık ne bıleyım ınsan arkadasına daha uyguna yapar
bence bır daha gıtmeyın hem memnun kalmıyorsunuz hem gıtmeye devam edıyorsunuz
açık açık sor saçlar ne oldu ? diye.valla bana biraz seni bulmuş yoluyor gibi geldi.benim bir arkadaşım var eczacı bir gün bir ilaç aldım özel vitaminlerden saçım dökülüyor dedim aaa bunlar çok iyi,sana düz 80 e olur dedi ben de sağol deyip aldım.yolda içeriğini okurken alt kısmında tavsiye edilen satış fiyatı 70tl yazıyordu.ne kadar alış veriş yaptıysam reçetesiz olarak hepsini başka eczanede daha ucuza buldum bir de sana şu olur bu olur diyordu.ben de bi daha ondan almıyorum arada konuşup hal hatır soruyorum o kadar.ayrıca bakıma gönderdi kaynak saçları 250 tl ona verdim şimdi ise kaç aydır saçlar onda satmadı da sıkı bir laf sokmam lazım
bu akşam ona iyi bir laf sokmak istiyorum beni iyice salak sandı kırılmasın diye ses çıkartmıyorum ama
eve çok yakın yan sokakta komşular bide
bana da öyle geldi valla canım ondan sıkıldıaçık açık sor saçlar ne oldu ? diye.valla bana biraz seni bulmuş yoluyor gibi geldi.benim bir arkadaşım var eczacı bir gün bir ilaç aldım özel vitaminlerden saçım dökülüyor dedim aaa bunlar çok iyi,sana düz 80 e olur dedi ben de sağol deyip aldım.yolda içeriğini okurken alt kısmında tavsiye edilen satış fiyatı 70tl yazıyordu.ne kadar alış veriş yaptıysam reçetesiz olarak hepsini başka eczanede daha ucuza buldum bir de sana şu olur bu olur diyordu.ben de bi daha ondan almıyorum arada konuşup hal hatır soruyorum o kadar.
benim kuaförüm tüm kol bacak koltuk altı ve bikiniyi toplamda 50 tl ye alıyordünden beri düşünüyorum kafam karıştı kuaför arkadaşım bacak bikini bölgesini 35 tl ye alıyor
aslında ben biraz biriktirmişim ondan böyle sinirlendimbenim kuaförüm tüm kol bacak koltuk altı ve bikiniyi toplamda 50 tl ye alıyor
eeee canım kızma ama hata sende, sen aman kalp kırmayım aman arkadaşımdır deyip göz yummuşsun o da bildiğin senin üzerinden kar yapmışaslında ben biraz biriktirmişim ondan böyle sinirlendim
saç kaynak olayı
takma tırnak
kırık aldırma
falan hep üst üste geldi ona sinir oldum