Canım pek kıymetli

Bbasak2516

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
15
4
23
Ablalar merabaa :KK54:! Daha 15 yaşındayım ama tüylenmeler oldukça fazla. Her yer halledilebiliyo da genital bölgeyi alamıyorum. Öyle ki anneme de dokundurtmuyorum. İlk aldığımda kanadı morardı. Sanırım fobi oluştu. Annem de biraz sabırsızdır çözüm bulamayınca size geldim. Ne yazık ki jilet kullandım denize giderken filan:kızgın:. Bikiniden hiç hoş durmuyor. Ama jiletin çözüm olmadığını anlayınca insan tıkanıyor. Lazer için oldukça küçüğüm. Umarım güzel fikirleriniz vardır:KK17::dua:. Sizi seviyorum :):KK36::110::KK1:

Kuaförden başka çare yok malesef :) Çabucak alır hem onlar. Az daha büyüyünce de lazere gidersin birşey değil. Ama jilet yapma, pişmanlık resmen.

Kuaförden başka çare yok malesef :) Çabucak alır hem onlar. Az daha büyüyünce de lazere gidersin birşey değil. Ama jilet yapma, pişmanlık resmen.
Çok utanırımm. Üstüne bide yazdığım gibi canım pek kıymetli. Her çekmeye hazırlandığında "ay durun durun hazır değilim." desem kovarlar beni :KK43: :'(

İlk başlarda zaten can acıyor, zamanla alışıyoruz sanırım.
Git eczaneye, Emla ya da o işlevi gören başka merhem al. Uyuşturuyor sürüldüğü bölgeyi. Ya hiç acı çekmezsin ya da çok az acı olur.

Korkuyorum abla :KK43: yanında utançta fazla. Daha ayıp geliyo kıllar tüyler. Göğüsleri bile yeni kabullenmişken :KK43:
Oy ablan kurban olsun sana senin minik derdini de seni de öperim :) Kuzucuğum geçiş dönemleri bunlar alışman gereken şeyler hem o kıllar koku yapar kendin bile rahatsız olursun o yüzden kuaföre alışmayı dene ya da ilk annen yapsın utanma sakın.

Çok utanırımm. Üstüne bide yazdığım gibi canım pek kıymetli. Her çekmeye hazırlandığında "ay durun durun hazır değilim." desem kovarlar beni :KK43: :'(
Onlar günde kaç tane görüyorlar canım. Utanılacak birşey yok. İhtiyaç bu yani. İlerde bir problemin olduğunda doktora da her yerini açacak göstereceksin. Bunu da öyle düşün, sonuçta temizlik ve sağlık için genital bölgenin bakımlı, temiz olması gerek.

Hep aynı kuaföre gidip hep aynı kişinin ilgilenmesini istersen en fazla iki kez utanırsun sonra alısırsın. Benimde canım pek tatlı ama en fazla 10 dkk içinde bitiriyorlar anlamıyorsun :KK48:

Kendin yapma kendine zarar veriyorsun.
Agdaci ya git.. annem yapacağına tanımadığım biri yapsın daha iyi inan.. araştır iyi birine git.. onlar alışkın senin gibi canı kiymetlilere.. kovmazlar merak etme..

Oy ablan kurban olsun sana senin minik derdini de seni de öperim :) Kuzucuğum geçiş dönemleri bunlar alışman gereken şeyler hem o kıllar koku yapar kendin bile rahatsız olursun o yüzden kuaföre alışmayı dene ya da ilk annen yapsın utanma sakın.
Evet oldukça rahatsız edici :KK43: ama çok teşekkür ederim iyi hissettirdiniz. Bende çok öpüyorum güzel kalbinizden :KK36::KK25:

sakın jilet vurma.Allah ım jiletten sonra her şey bir kabusa dönüşüyor.hele birde almaman gereken bir yeri aldın mı.alman gereken bölge genişliyor.zırt pırt çıkıyor.

Yıllar önce annem beni kuaföre götürdü. Öncesinde halam zorla ağda yapmaya kalkmıştı. O kadar çok bağırdım ki komşuları gelmişti. Sonra annem kuaföre götürdü. O yıllarda sir yok. Koca tencerede ağda pişirip amerikan bezle çekiyorlar. 15 dk iş sanırım 1 saat beni ikna etmekle geçti. Bağıra bağıra ağladığını her çekişlerinde çığlık attığımı hatırlıyorum. O yıllar cd pahalı annem dedi Yonca Evcimik'in kasedini alacağım. Sesimi epey kısmıştım. Beni yıllar öncesine götürdün :) Aslında kuaföre gitmek haram. Ancak bu kiloyla maalesef kendim alamıyorum..

Biri bunu yazar diyodum bende :KK43: ablacığım insanlar neler yaşıyo okudukça üzüldüm. Farketmeden yanlış bişey yazdıysam özür dilerim rahatsız oldum da yardım almak istedimo_O
Sen de beni yanlış anladın canım küçük daha yaşın zamanla öğrenirsin..Bu tarz şeyleri yazma buralara bazen erkekler dadaniyor kandırılmani istemem

sakın jilet vurma.Allah ım jiletten sonra her şey bir kabusa dönüşüyor.hele birde almaman gereken bir yeri aldın mı.alman gereken bölge genişliyor.zırt pırt çıkıyor.
Öyle minik hatam da var ablacım. Allahtan öyle abartılı değil azcık yayıldı. Jiletten sonra ağdaya başlarsak eski halini alır mı ki :KK43:

X