• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım oğlum annesini üzmedi

eevcimen

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
138
7
296
Canım oğlum Aykan'ım Ramazan Bayramının arefe günü aramıza katıldı.19.09.2009.
Gece saat 03:00 civarı her zamanki sancılarımdan biraz daha farklı sancılarla uyandım.Başım ağrıyordu,herelde açlıktan diye tost yaptım kendime afiyetle yedim.Sonra sabaha kadar dön oraya dön buraya uyumuşum.Uyandıktan sonra sancılarımın daha düzenli aralıklarla geldiğini farkettim ,zaten aynı gün kontrolüm vardı doktorum Aykan Özçelik (Oğlumun adaşı ) bayramda burada olamayacağından gitmeden göreyim demişti.Gittim dedim böyle böyle muayene edeyim dedi,bir baktı ki 4 cm açılmam olmuş ve epeyde kuvvetli sancım varmış ama ben çok fazla hissetmiyordum.Halbuki ağrı eşiğim çok düşüktür.Doğru doğumhanenin yolu göründü bana,saat 13:30 da girdim epidural isteyip istemediğimi sordular hayır dedim.Saatler geçiyor ağrılarım biraz daha kuvvetli vuruyordu ama üstesinden gelebilirdim.Lavman yaptılar,sonra doğru tuvalete resmen içim çıktı bi ara tuvalette doğurucam falan zannettim.Neyse çok uzattım,yatağıma döndüm bi süre sonra paaaat diye suyum patladı.Zaten ondan sonra açılma süreci dahada hızlandı,saat 15:30 tam açılma oldu doğru doğuma aldılar 2-3 ıkınmadan sonra oğluşum dünyaya gözlerini açtı.Ben hala doktora ıkınıyım mı diye soruyordum, hiç bi şey hissetmedim valla çıkarken.Canım yavrum kollarımdaydı.İlk kez doğum yapmama ve sulu göz bir insan olmama rağmen tüm bu doğum sürecinde bir damla gözyaşı akmadı.İşte bizim hikayemiz.:nazar:

maşallah ne diyeyim
rabbim ben ve benim gibi hamilelere senin ki gibi kolay doğumlar nasip etsin.

GÖzÜnÜz aydın allah ÖmÜr boyu hayırlı evlat etsın.
Kolay bı doĞum olmuŞ gıbı

allah analı babalı büyütsün maşallah
allahım bizlerde böyle kolay doğumlar nasip etsin inş.:Saruboceq:

allah analı babalı büyütsün gözünaydın,ne güzel çok kolay bir doğum olmuş darısı başımıza zaman yaklaştıkça böyle kolay doğumları duymak iyi geliyor,bebeğin kilosu nasıldı kolay olmasında etkisi oldu mu acaba?

tebrik ederim canim ne guzel bi hikayen var darisi basimiza
umarim bende bu kadar kolay bi sekilde oglumu dunyaya getirip burda paylasirim hikayemi

allah analı babalı büyütsün gözünaydın,ne güzel çok kolay bir doğum olmuş darısı başımıza zaman yaklaştıkça böyle kolay doğumları duymak iyi geliyor,bebeğin kilosu nasıldı kolay olmasında etkisi oldu mu acaba?

Bebeğim 3.080 gr doğdu, Boyu 46 cm di.Ufacık bişeydi valla ,:emir_bebek::nazar:normalde 5 Ekim de doğurmam gerekiyordu bizim bızdık acele etti teyzesi 19 Eylül de doğdu .

tebrik ederim canim ne guzel bi hikayen var darisi basimiza
umarim bende bu kadar kolay bi sekilde oglumu dunyaya getirip burda paylasirim hikayemi

Teşekkür ederim cnm , allah bi avazda kurtarsın inşallah.Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:nazar:

ınsallah darısı basıma bende boyle kolay dogururum ben suan 24 haftalıgım
hangı hastanede dogurdun acaba dıkısın varmıydı ve hemen ayaga kalkabıldınmı ?

süper bi dogum hikayesi, tuvalet hıkayen de komik olmuş..

böyle kolaylıkla dogum Allah hayırla bıze de nasip eder ınsallah..
masallah bebegıne...

maşallah ne kadar güzel bi doğum olmuş...
bize de böylesi nasip olur inşallah..
şağlıcakla büyüt canım yavrunu

maaşallah süphanallahh ne rahat doğum olmuş Rabbim herkesi böyle kolay kurtarsn..

Back