• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım kocam

• Konu Sahibi Konu Sahibi zanil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zanil

TATLI KOCAMMMMM
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
432
0
46
Manisa
canım kocam hem gündüzleri hemde geceleri çalışıyo bu günlerde hiç yüzünü göremiyorum bugun akşamüstü 5 gibi geldi evden aldı beni ne zamandır zaman geçiremioz die yiyecek bişiler yaptırmış yaşadığımız yerde kaplıcalar var elimize aldık yiyecekleri suyun kenarında yürüdük üşüdük sarıldık karnımızı doyurduk eve geldik hemen uyudu zaten sonra bende o uyurken çıkarttığı çamaşırları yıkadım onun yanına koymak için yiyecekler hazırladımve 12 de uyandırdım temiz kıyafetler giydirdim uykulu uykulu gitti bu soğukta kıyamıyorum ona yarın öğleden sonraya kadar çalışacak yorulacak :(((((( birlikte bişiler yapamıoz bu ara yanlızım hep:(( ama bu hafta böle geçti gelecek hafta böle olmucak inş. Allahım kocama güç kuvvet versin inş.

çok komik bu adam ya az önce kapı çaldı ödüm koptu bi baktım kocam gelmiş noldu dedim çalışırken pantolonunu yırtmış iyiki yırtılmış seni bi kere daha gördüm diyo deli ya güldürdü beni gece gece:))))

offff valla bizde hiç görüşemiyoruz.bak şimdi nöbetçiyim yarın gidecem o yok öğlen gelecek bi saat duracak sonra gidecek ben uyanacam akşam gelecek sonra ben tekrar uyuyacam.ctesi sınav var sınava gidecek.pazar yine nöbetçiyim o evde olacak.:50::14::14:

Son düzenleme:
nedir bu bizim çektiğimiz:( Allah yardımcımız olsun inş. özlüyo insan ya evde olunca ya uyuyo yada uyuyo:) napsın kıyamam çalışıyo dinlenecek adam gece gündüz kolay değil......

walla hiç kolay değil.birbirimizi göremez olduk en ayda on gece evde değilim yaaa var mı bundan ötesi:14::14::14::14::14:

valla canım senn işin daha bi zor benimki şu aralar öle çogu zaman gündüz çalışır gece elemenlarından eksik olunca kocamı çağırrlar bak görüyon bana o bile çok gelio senn iş daha zor Allah yardımcınız olsun kocacın da özlüyodur:(

Zor yaaa insan gerçekten özlüyor...

Benim eşim de 9 da gelir 12 de küt diye uykusu gelir kıyamıyorum bende,yine ben iyiyim ama yazın ayda 2-3 kez şehir dışına çıkar 4-5 günlüğüne o zaman çok ama çok özlerim...Allah başımızdan eksik etmesin sağlık versin de çalışsınlar naapalım:31:

doğru söledin kardeşim çok yakın bi arkadaşım var deniz subayına aşık olmuş çıkmaya başladılar falan e adamda bi gidecek 6 ay gelmeyecekmiş evlenseler kaynanasıyla oturcakmış kocası gelecek 15 gün kalıp geri gidecekmiş böle bi işi var adamın bende arkadaşa dedim işte insan 1 gün ayrı kalamıyo falan 6 ay görüşmüceniz ve aklın onda onunda sende olacak falan falan dedim ayrıldı kız ama üzülmedim hep hayatın boyunca koca beklenirmi demi ama..

doğru söledin kardeşim çok yakın bi arkadaşım var deniz subayına aşık olmuş çıkmaya başladılar falan e adamda bi gidecek 6 ay gelmeyecekmiş evlenseler kaynanasıyla oturcakmış kocası gelecek 15 gün kalıp geri gidecekmiş böle bi işi var adamın bende arkadaşa dedim işte insan 1 gün ayrı kalamıyo falan 6 ay görüşmüceniz ve aklın onda onunda sende olacak falan falan dedim ayrıldı kız ama üzülmedim hep hayatın boyunca koca beklenirmi demi ama..

Off o daha zor bee,bi de kaynanasıyla yaşayacaktı yani sanki evine gelin değil de hizmetçi alıyor,6 ay herif yok sen bana hizmet et der gibi...Bence beklenmez valla :)

bende aynı şei söledim belki kötü arkadaş oldum onları ayırdım ama arkadaşım bana hak veriyo sonra daha çok hak verr bana eminim hem diom ona 6 ay bi erkek iyi niyetini kaybedebilir haberin bile olmaz dedim:)

Back