canim kizimin dogumu...

benim havinim 15

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
611
766
Mrb benim kizim 27 temmuzda gece saat 01.21 de dogdu .... gelelim hikayeme
..kasim aylariydi hamile oldugumu ogrendim cok bi erkek evladim olsun istiordum ayrimcilik diye dusunmeyin cunku ilk buyuk olarak erkek olsun sonrasi kiz manyakca bir dusunceydi zaman gecti 17 temmuz dogum yapmam gereken tarihti ama bi turlu dogum yapmadim bel agrilari beni mahvetti 5 gün hastanede kaldim sadece 2 cm acilmam vardi ve oyle kaldi sunni sanci yaptilar bi etki olmadi neyse esimin dayisi kizi geldi 5 ci gun hastane merdivenlerini ciktik indik gezdik o gitti esimle ciktik gezdik baya bi gece oldu odada tek kaliyordum yerim cok guzeldi 5 ci kattaydim yasadigim yer manzara gibi ayaklarim altindaydi alman hemsireler üstüme titriyordu her sabah odam temizlenir havalandirilirdi saat 9 da esimde yanimdayken bel agrilarim yine tuttu mahvoldum artik demirleri sikmaktan omuzlarim agrimisti tam gecti biraz uyumak istedim ki bi an bagirdim hemsire geldi nts bagladi nts dusuk gosteriodu esime ya bu nts yalnis benim agrim cok bu nasil gosterio dedim hemsire oyle olabilir dedi beni alt kata dgoturdu ustumü basimi soydu jakuziye koydu bi sure icinde kal dedi kaldim ciktim esimle biraz yurudum yine beni kontrol etti 4 cm acilma var dedi esim eve gideyimmi ben dedi gitme soyledi dogum bu gece olabilir diye 1 saat sonra o bel agrilari yine baslamisti dogum odasina alindim elinde bi topla ve nts ye bagladi beni o topla belimi ovaladi ben nasil bagiriorum hemsire sanki annem gibiydi oyle iyi biriydiki almandi ama cok iyi biriydi asla o kadini unutmam sonra kontrol etti 6 cm dedi esime verdi topu esim belime masaj yapti ve 1 saat sonra basladi dk tutmaya en son artik iyice acilmam olmustu artik esim 40 saniyede sancim geliordu 40 saniyede gidiyordu cozmustu artik cnm sancilarin gelior diyordu sonra lavaboya gitmek istedim esim ebeyi cagirdi ebe bakti bu bebek geliyor dedi...:emir_bebek::KK200:cok sevindim ikinsin dedi nefes al ver dedi 5 dk sonra dogum yaptim hic bir sey anlamadim bi an kizim gohsumdeydi cok guzel bir duyguydu esim o an bizim bi fotoda cekti ...inanin sancilardan baska dogumdan korkmayin

Maşallah Allah bağışlasın benim oğlum da 29 temmuz doğumlu tebrik ederim aynen katılıyorum doğumda korkacak bişey yok .

Allah analı babalı büyütsün, upuzun mutlu ömürler versin miniğinize.
Bugünlerde sabırsızlığım zaten had safhada, bir de böyle teşvik edici normal doğum hikayeleri okuyunca, şu dakikada doğurasım geliyor. =) Doğumun en zor kısmı sancılar değil, o sancıları bekleme kısmı olmalı. :rolleyes:

Allah analı babalı büyütsün, upuzun mutlu ömürler versin miniğinize.
Bugünlerde sabırsızlığım zaten had safhada, bir de böyle teşvik edici normal doğum hikayeleri okuyunca, şu dakikada doğurasım geliyor. =) Doğumun en zor kısmı sancılar değil, o sancıları bekleme kısmı olmalı. :rolleyes:[/QUama en guzel yanida sancilar :KK66:)))

X