canım kızıma kavuştum ama mutsuzum

sevcan19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
45
5
kızlar 15 günlük gecikmeden sonra doğumum gerçekleşti.kızım bir türlü aşağı inmedi.devlet hastanesinde ayın 15 in e gün verdiler.ben akşama doğru yaparlar sanıyordum sezeryanı.fakat yatış işlemlerini yaparken doktorun işi çıkmış ameliyatları hemen yapacakmış.ve beni 15 dk içinde hazırladılar ameliyathaneye çıkardılar.o kadar korkuyordum ki sürekli dua okudum.Allahım ne olur kızıma sağlıklı bir şekilde kavuşayım diye.ameliyathane o kadar soğuktu ki benim korkum ve heyecanım daha da arttı.doktorum beni yatıştırmak için sürekli sorular soruyordu.belimden uyuşturdular.hatta omuriliği bulamadılar 3 kere iğne yaptılar sırtımdan.sonra ameliyata başladılar.midem çok bulandı.korkudan tansiyonum düştü.ben masadan kalkmaya çalıştım doktor ve hemşireler kollarımı bağladılar ve sürekli sakin ol bitti kızını gösterecez şimdi dediler.gerçektende öyle oldu.saat 10:00 da başlayan ameliyatım 10:05 de kızımın ağlamalarıyla korkularım sona erdi. 5 dk içinde çıkardılar.20 dk da dikişerim yapıldı.25 dk sonra ameliyat bitti.ameliyathanenin o soğuk halini hiç unutamıyorum.ameliyathanenin kapısında eşimi ve yakınlarımı görünce çok sevindim.odama aldılar.ayağa kalkamadım ilk denememde çok yandı ve acıdı.sonra akşam kendim kalktım tek başıma hastane koridorlarında dolaştım.herkes şaşırdı.sanki hiç ameliyat olmamış gibi dolaşıyordum.şimdi de aynı.evde iş bile yapıyorum.yalnız arkadaşlar benim tek korkum sütüm gelmezse diye ne yaparım diye korkuyordum.korktuğumda başıma geldi.sütüm yok.3 gün oldu hala bebeğimi emziremiyorum.bebğim sürekli emmek istiyor haliyle bebek.fakat süt çıkmayınca ağlıyor durduramıyorum bende onunla ağlıyorum çünkü onun aç kalması beni çok üzüyor sanki işe yaramaz hissediyorum kendimi.şimdi bile yazarken ağlıyorum.mama ile beslemeyi hiç istemiyordum fakat bebeğimide aç bırakamam.mamadan önce göğsümü veriyorum.çok acıyor.o dayanılmaz acıya dayanıyorum ama süt gelmiyor.kızımda o kadar ağlayınca mecbur az az mama veriyorum.sarılık olmasından çok korkuyorum.ne olur siz söyleyin ben şimdi ne yapayım bir annenin eli kolu bağlı olması ne kötü.süt getiren bi ilaç biliyor musunuz.neler yapmam gerekiyor.ne olur bana yardım edin.bu üzüntü beni mahvediyor

gecmis olsun canim bebegine kavustun cok sukur en onemlisi bu zaten
sutun neden gelmedigini bilmiyorum
bende sezaryen oldum sutum geldiydi hemde nasil geldi hep cok akardi masallah millet sasiriyordu bende sen gibi tez zamanda ayaga kalktim yurudum dolsatim falan
sut icin ne yapilir bilmiyorum gercekten insallah biri soler bebegine mecburen mama verceksin sutun gelmezse ama insallah bebegin emdikce gelir diyorum
ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN

canım bende sezeryan oldum sütüm gelmedi 3 gün bebeğim ateş içinde yandı mama verdiler bende sarılık olacak diye korktum banyo yapınca süt geliyo bide incir ve ceviz ye yada dut al kaynat suyunu iç inşallah gelir bizim süt geliyo yavas yavas darısı sana bende ameliyat oldum sabah kalktım dikişlerim yana yana dolaştım allah herkese kolaylık versin

unuttum yazmayı en önemlisi de bebeğim ağlasada memeyi tutturduk canım emdikçe süt geliyo yoksa gelmiyo bi çaresinibul sadece memeni tutsun ama ucunu değil kahverengi yerini tuttur zor ama allah yardım edecek inan tutuyolar sonunda

Canım dereotu ye 2-3 saat sonrasına süt oluyor birde humana still tea var ondan iç bende süt yokluğu yaşadım geçmiş olsun.

Bebeğine allah uzun ömür versin size bağışlasın.

Canim Mutlaka Gögsünü Ver.
Emdikce Süt Geliyor
Ve Koca Bi Bardak Suya Bol şeker Koy Ve Iç.
Süt Yapar.ayrica Un Kurabiyesinin De Güzel Süt Yaptigini Bizzat Biliyorum
Allah Yardimcin Olsun.

kızlar 15 günlük gecikmeden sonra doğumum gerçekleşti.kızım bir türlü aşağı inmedi.devlet hastanesinde ayın 15 in e gün verdiler.ben akşama doğru yaparlar sanıyordum sezeryanı.fakat yatış işlemlerini yaparken doktorun işi çıkmış ameliyatları hemen yapacakmış.ve beni 15 dk içinde hazırladılar ameliyathaneye çıkardılar.o kadar korkuyordum ki sürekli dua okudum.Allahım ne olur kızıma sağlıklı bir şekilde kavuşayım diye.ameliyathane o kadar soğuktu ki benim korkum ve heyecanım daha da arttı.doktorum beni yatıştırmak için sürekli sorular soruyordu.belimden uyuşturdular.hatta omuriliği bulamadılar 3 kere iğne yaptılar sırtımdan.sonra ameliyata başladılar.midem çok bulandı.korkudan tansiyonum düştü.ben masadan kalkmaya çalıştım doktor ve hemşireler kollarımı bağladılar ve sürekli sakin ol bitti kızını gösterecez şimdi dediler.gerçektende öyle oldu.saat 10:00 da başlayan ameliyatım 10:05 de kızımın ağlamalarıyla korkularım sona erdi. 5 dk içinde çıkardılar.20 dk da dikişerim yapıldı.25 dk sonra ameliyat bitti.ameliyathanenin o soğuk halini hiç unutamıyorum.ameliyathanenin kapısında eşimi ve yakınlarımı görünce çok sevindim.odama aldılar.ayağa kalkamadım ilk denememde çok yandı ve acıdı.sonra akşam kendim kalktım tek başıma hastane koridorlarında dolaştım.herkes şaşırdı.sanki hiç ameliyat olmamış gibi dolaşıyordum.şimdi de aynı.evde iş bile yapıyorum.yalnız arkadaşlar benim tek korkum sütüm gelmezse diye ne yaparım diye korkuyordum.korktuğumda başıma geldi.sütüm yok.3 gün oldu hala bebeğimi emziremiyorum.bebğim sürekli emmek istiyor haliyle bebek.fakat süt çıkmayınca ağlıyor durduramıyorum bende onunla ağlıyorum çünkü onun aç kalması beni çok üzüyor sanki işe yaramaz hissediyorum kendimi.şimdi bile yazarken ağlıyorum.mama ile beslemeyi hiç istemiyordum fakat bebeğimide aç bırakamam.mamadan önce göğsümü veriyorum.çok acıyor.o dayanılmaz acıya dayanıyorum ama süt gelmiyor.kızımda o kadar ağlayınca mecbur az az mama veriyorum.sarılık olmasından çok korkuyorum.ne olur siz söyleyin ben şimdi ne yapayım bir annenin eli kolu bağlı olması ne kötü.süt getiren bi ilaç biliyor musunuz.neler yapmam gerekiyor.ne olur bana yardım edin.bu üzüntü beni mahvediyor

canım allah analı babalı büyütsün bebeğini.endişelenmene gerek yok bende sezeryen yapmıştım benimde sütüm yoktu.mecbur hazır mama vermiştim ek olarak.ama ben şunları denedim ve işe yaradı.bol bol ılık duş al.taze soğan ye bol bol,tahin helvası ye,hoşaf iç ne olur sa olsun farketmez ve birde funda çayı iç.bunların hepsini fazlasıyla denedim ve gerçekten çk işe yaradı.ama bebeğim 6 ay emdi malesaf.şuanda oğlum 1,5 yaşında ve inanmazsın benim hala sütüm var.yazdıklarımın hepsini yap.funda çayı çok iyi süt yapar ve yağ yakar.bunu bana doktor tavsiye etmişti.diğerlerinide yemeği ihmal etme bol bol ye canım.

gözün aydın canım
önce bi sakin ol
benim ilk dogumunda 2 ay göus ucu yara oldu aglamaktan emziremedim ama hiçte mama vermedim yılmadım emzirdim
cok korkmuştum göguslerim şişmişti agrım cok vardı ılık suyla kopleks yaptım
bebegin emdikce sütün cogalır o ceksinki sütün gelsin
gule gule buyut bebegini canım aglama sen üülürsen o da hisseder aglar sakin olmaya calış bebegini emzir üzüntüde sütünü gelmesini engeler canım a.s.

Humana çayının süt yaptığı yada artırdığını duyuyorum eczanelerde satılıyor doğal bir şey istersen bi dene.Sonra günde bir bardak yeşil çayda ben tavsiye ederim çok rahatlatıyor gaz sorununa yardımcı oluyor.Ayrıca stres yapma o da çok etkili oluyor eninde sonunda gelicek sütün.Netten humanayı araştıra bilirsin..

Canim simdi ne durumdasin bilmiyorum ama benimde ilk 3 gun sutum gelmedi gelsede cok az geldi.Kizim ac kaldi sarilik oldu cok kilo kaybetti.Ama sonra sutum gelmeye basladi.Ve verdigimiz tum kilolari fazlasiyla geri almaya basladik.Sariligida yok denecek kadar azaldi.Simdi nur topu gibi kizim.Yani benim demek istedigim canim azcik daha sabret sutun gelicektir normal ilk 3 gun gelmemesi.Insallah hersey yoluna girmistir canim.

ben doğum yaptığım hastanedeki hemşire bana çayla goflet ye demişti goflet süt yaparmış istersen sende bir dene

bana meyve suyu cok iyi süt yaptı bide pompayla sagmayı dene benim oglum 1 hafta emmeyi beceremedi pompayla sagdım verdim 1 hafta sonra kendiliginden ögrendi

canim hic uzulme senin yerinde olmak isteyen binlerce kedin var cunku bebegin ve sen sagliklisin bir cok kadinin sutu olmuyo benim cevremde bunu dert etme

Allah bağışlasın yavrunuzu,inşallah emdikçe sütünüz gelecektir,siz yılmadan göğsünüzü vermeye devam edin,süt sağma pompalarından da albilirsiniz eelektrikli olanlardan sağdıkça gelecektir,üzülürseniz moral ve motivasyonunuz düşük olursa sütte olmuyor maalesef,mutlu annenin sütü çok olur kendinizi iyi hissetmeye çalışın,sütünüz bol olsun inşallah daha çok yeni eminim gelcektir

merhaba
benim ilk başlarda çok sütüm vardı ama sanırım strese bağlı olarak gitti. Doktor Still Tee çayı önerdi. Eczanelerden bulabilirsin. İlk 2 gün etki etmeyeblir hergün 4 bardak iç faydasını görüceksin. Birde nerede bulunur bilmiyorum bu mevsimde ama kızılcık kompostosu anında etkili. Komşumda varmışta yapmı getirmiş. Süt yapıyo deyince inanmamıştım. Ama herkesin sölediğini denemekten başka çaremde yoktu. İnan çok işe yaradı.

Allah Anali Babali Büyütsün. Eczanelerde Satilan Humana Emziren Anneler Için çay Ve Vitamalt Diye Bir Içecek Var. Işe Yariyor. Denemeni Tavsiye Ederim. Ben Denedim. Adim şimdi Sütçüüüüüüüüüüüü .... :) Tez Zamanda Yavrunu Doyurman Dileğiyle.
Bak Nasil Emecek Annesi Seni.

canım en önemli şey moral unutma kendini bırakma süt gelmiycek diye birşey yok her annenin sütü olur

canım bende senın gıbı cok ugrastım sakın pes etme benımde ılk hafta nerdeyse hıc gelmedı sutum bıraz mama verıp bol bol emzırdım zorlada olsa emzır uyudugu zamanda ya pompayla yada elınle sutunu sag sutu yapan en onemlı sey emzırmek emzırdıkce ve sagdıkca gelır cunkı beynı uyarıyorsun,yıyeceklere gelınce bol su iç ve dereotu ye sabah oglen aksam bırde bunu bı doktor acıkladı gercekten cok ıse yarıyor taze uzum varya beyaz uzum oglen yemegınden once ve 1 saat sonra uzum ye ınan cok etkılıyo,mama da ver uzulme yakında gelıcektır kesersın mamayı,gule gule buyut bebegını

canım allah analı babalı büyütsün canım çorumdamı oldu doğumun doktorun kimdi

X