Canım görümcem

bazen öyle birsey oluyor ki, ben de kendimi onunla sohbet ederken buluyorum istemsizce
sonra silkeleniyorum

eşim işyerinde resim begenme layına müdahele etmıyor
eşim herkesi oldugu gibi kabul edebilen biri malesef

ben de baştan beni tanımaya çalısıyor falan sanıyordum ama ben onu tanıdıkca sonsuz soru sorabilme kapasitesi oldugunu fark ettim
evet o muhabbet açmaya calısıyor ben soguk bırıyım ona göre
ben de hoş sohbet biriyimdir ama böyle gereksiz saçmasapan şeyleri merak etmem

bir de kendini anlatırken cahil boş bir insanla ne sohbet edeceksin der,
bir de ben soru sorulmasından cok hoslanmam der

bazen öyle birsey oluyor ki, ben de kendimi onunla sohbet ederken buluyorum istemsizce
sonra silkeleniyorum

eşim işyerinde resim begenme layına müdahele etmıyor
eşim herkesi oldugu gibi kabul edebilen biri malesef

Eşin sakin birine benziyor belliki. Ya da ömür billah böyle biriyle yaşadığı için adama bir sükunet gelmiş

inan bu insan geceleri uyku uyuyamıyordur. Kendi kendine sorular sorup cevap arıyordur yattığı yerden. Sabah işe gelirken çim yoldan yürüdüm ve aklıma görümcenin soruları geldi “ bu çimlere bakan var mı ? Bakan kişi emeklimiymiş ? Çocuğu var mıdır küçüğü kız mıdır ?” Diye kendi kendime düşünüp gülme geldi gene. Manyak eder insanı offf çok sinir bozucu ama bir okadar da komik. Allah 1,5 senede bir görüşmeyi nasip etsin

eşim sakin evet
eşim de çok sıkılıyor sorulardan ama misafir diye sakin sakin cevaplıyor
ben o kadar soru sorsam benden sıkılır ama napacaksın bize ne falan der .

Dün sabah uyandık
bana ilk dediği şey şu oldu ; yan komşunuz gece 3 de eve geldi
Ama öyle gürültülü insanlar değil edepleri ile girdiler eve dedi şok oldum

Komik değil valla, 2 günde beynimi yedi gitti.

Ay benim de var bu tarz arkadaşım. Ama yapıları bu değiştiremiyorsun. Gereksiz bir sürü şeyi merak eder. Mutlu da değiller zaten. O yüzden bu çabaları, kendilerini oyalıyorlar. Örgü örmek gibi bişi onlar için

Yani cidden ilginç bir görümce

Oylemi dersin dedigi lafi yedirmek istiyorum millet kuserse kussun bu ne demek ya basitlik olurmu diye dusunuyorm acikcasi ama haddini bildrmek lazm gerci daha ustte cikar ozur mu diler asla ama biraz ceki duzen verir gbi okadr uzaktan geldi biz esimle calisiyoruz vaktimiz yok hic geliyimmi abi seni gormeden olmaz demiyor cocuklarida uzak tutuyor ciksin ben geliyorm desin hatta ben geliyorm desin

Özür dileyeceğini sanmıyorum kesinlikle üste çıkacaktır. İnsan tahammül edemediğinde haddni bildirmek istiyor ama onlar bunu anlayacak kapasitede mi ona göre hareket etmek lazım.

Kesinlikle çok iyi anlıyorum neler yaşadığını. Evin zindan olmuştur. Bır bır bır papağan gibi. İnsan evinde kaçacak delik arar, konuşsan dert konuşmasan dert.

Komik olan kadının karakteri gerçekten trajikomik bir hal içerisinde. Yalnızlıktan mı kaynaklı bilemiyorum ama eşi terkedip gittiyse pekte yalnızlıktan denemez önceden de böyledi demek adam kaçtığına göre. Yahu nasıl duydun gece 3 teki komşuyu tam bir Sarhoş Cemil gibi kim nerde ne zaman ne yapmış takipte

Özür dileyeceğini sanmıyorum kesinlikle üste çıkacaktır. İnsan tahammül edemediğinde haddni bildirmek istiyor ama onlar bunu anlayacak kapasitede mi ona göre hareket etmek lazım.
Yok degl sende sunu yaptin sende aramadin send glmedin hic suc gormez kabullenmezki ben msj atinca sadce sinirimi atmak icin aticaktm yani huzurumuzu bozmasnlr die daha neler yapti ev aldik hayrli oslun demedi abisini gormeden gtti neyin iddiasi bu dmi

:))
Zindan oldu tabi
Sürekli arkada camasır yıkadım ütü falan yaptım
Ocagı temizledim banyoyu falan temzledim sürekli:)

:))
Zindan oldu tabi
Sürekli arkada camasır yıkadım ütü falan yaptım
Ocagı temizledim banyoyu falan temzledim sürekli:)

Hatta bütün bunların hepsini kulağında müzikle yapmış olsaydın keşke :))) bence en güzeli o geldiğinde ya bol bol ayran içir uyusun, uyumuyorsa at uyku ilacını olduğu yerde kalsın.

Ben orda olsam ve daha önce bu mevzuyu biliyo olsam sinirimden katıla katıla gülme gelirdi acaba bu esnada da soruları olur muydu “ dişlerini nerde yaptırdın, gülünce sadece 10 tane görünüyor saydım sen mi istedin yoksa bilerek mi öyle gülüyorsun, doktorun kim, evli mi bekar mı, kaç para maaş alıyomuş, maaşı tam mı yatıyomuş sigortasına” ayyyahahahhahah. Neyseki atlatmışsın canım gözün aydın Allah kavuşturmasın :))))

okurken sinir krizi geçirecek gibi oldum, vallahi Allah yardımcın olsun bu ne ya

Takık olur bazıları özellikle erkek tarafında bu gibi bir tiple karşılaşmamış olan varmı çok merak ederim. İllaki olacak bir kımılzararlısı. Sende ona göre değer ver saygı göster. Kendi çizgini bozmadan hakettiği şekilde davranırsan zaten cevabını vermiş olursun. Ben öyle yapıyorum. Laf mı soktu, beni saymadı mı ? Kim olursa olsun iletişimimi koparıyorum ta ki eşim haklı olduğumu anlayıp bunu karşı tarafa idrak ettirene kadar

Kusura bakmayin istemsizce guldum:) Allah sabir versin. Zaten az gorusuyormussunuz standup gibi dinleseydiniz sinirlenmeyin bosverin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…