Canım görümcem

aynı sehirdeyseniz kalma olayı gercekten sacma. biz de yakın semtlerde oturmamıza ragmen eve tasındık babannem icin misafir odası yapıldı. 20 dk uzaklıkta oturan bir insan icin. bir de geldigi zaman misafir odası kücümseniyor, o yuzden evden birinin odasında kalıyor biz kalıyoruz misafir odasında. sacmalık

Ben olsam kendisine hiç durmadan soru sorarım
Nefes bile aldirmam birini daha cevaplamadan ötekini sorarım ve saçma sapan alakasız sorarım yeteerr diyene kadar

Bunu bir kere deneyin bence

Yemin ediyorum okurken bile fenalık geldi bana.....ALLAH sabır versin.

konu ile alakasi yok ama aklıma geldi,tedaviniz nasil gidiyor?

Ben olsam kendisine hiç durmadan soru sorarım
Nefes bile aldirmam birini daha cevaplamadan ötekini sorarım ve saçma sapan alakasız sorarım yeteerr diyene kadar

Bunu bir kere deneyin bence
Hiç cevap vermediğim halde ardı arkası kesilmiyor
Ben de soru sorsam cok hosuna gider emin ol
Eve dönüş zamanını ileri tarihe alır:S

Geldi geçti allaha şükür
Şimdiden birdaha ne zaman gelir diye düşünmeden edemiyorum

Aynı şehirde değiliz
Ama hiçbir iletişimim yok kendisi ile

32 sayfayı okurken görümceden de sizden de fenalık geldi. Hadi kadın sorup duruyor muhabbet anlayışı bu. Siz neden sorgudaymışçasına evet hayır bilmiyorum diye cevap veriyorsunuz her söylediğine. Biliyorsunuz kadının huyunu konuşurken azcık ayrıntı verin, sorduğu sorudan yola çıkıp muhabbet açın arada siz birşeyler sorun daha az sorsun madem. Birebir diyalog aktarıyorsanız bariz ayıp içine girdiğinşz tavır. Kadın tuhaf olsa da iletişim kurmaya çalışıyor sizinle.

İletişim mi kurmaya çalısıyor yapmayın allah askına
Yan komsum gün yapıyır mu
Yapıyorsa nerde yapıyor
Kac cocugu var
Kızı mi
Büyük oğlu mu?
Benim facedeki hyatımda hiç görmediğim arkDaslarımın evlenip evlenmeyeceği kac cocugu oldugu, cocuklarına kimlerin baktıgi bunlar iletişim kurmak mi?
Ben de soru sorsam ve cevap versem işler iyice cıgından cıkacak
Aldıgım maası ne yaptığımı eve katıp katmadıgımi birikim yapıyor muyum bunları sormak sohbet acmak mi
Yoksa kendisini ilgilendirmeyen seyler mi
Balkona astıgım camasırları incelemiş
Kaç günde kuruyor diyor
Kuruyunca hemen ütüleyip kaldırır misin diyor
Giriş kattaki dairenin camındaki demiri hangi demirciye yaptırdıgını baska sehirden gelen insan neden merak eder
Alişanın yeni sevgilisi hakkında ne düşünüyorsun dedi
Ne cevap vermemi beklıyorsun
Görmedim bilmiyorum
Alişanin dönerci dükkanı varmıs ist da
Babası işletiyormus
Abisi de kuzguncukta kirada yasıyormus
Bunları bile mekana giidp öğrenmiş
Ne faydali bilgiler değil mi :)

O zaman ALLAH SABIR VERSİN ne diyeyim ... :)

Okurken ben bunaldım, size kolay gelsin

insanın başına ne gelirse meraktan gelir görümcecigim bu kadar meraklı olma demek lazım amma onuda sorar o nerden gelir kime gelir diye :)))
Hıc muhattap olmamakla iyi yapiyorsunuz bence evinizede geldimi esinizin hatrina bikac gun idare edin
Mesela şuan benim evimde eltim görümcem kayınbiraderim ve birde ogullari var ben seviyor muyum hayır görümcemi severim ama gerisine eşim hatrına katlanıyorum birkaçgün dahada katlanacağım yapacak bişey yok malesef

Oooooo yoooooooo ÖMÜR TÖRPÜSÜ OKURKEN BUNALDIM ALLAH KOLAYLIK VERSİN EVLATLARINA YAKININDAKİLERE VE HAFTA SONU İÇİN SİZE

Ay soruları okuyunca istemsizce güldüm kusura bakma o ne öyle ya işi gücü bir meşgali yok sanırım , anlatacak birşeyi olmadığı için serbest stil sorgu memurluğu yapıyor anlaşılan kendinde görev edinmiş.

Yaptıkları hiç normal gelmedi bana, herkese karşı böleyse yalnızdır da kimse tahammül edemez böyle birşeye.

Eşin şirketteki çalışanların sayfalarına girip bakmasına müdahale etmiyor mu ? Kimse ayarını vermediği sürece o normal birşeymiş gibi yapmaya devam edecektir.

Elbetteki kardeşiyle bağı kopmasın ama mesafeni koruman iyi olmuş dilerim bu yatılı kalma merasiminden sonra “çayı koy geliyorum” samimiyetine gitmez iş çünkü sağı solu belli olmayan bir kişiye benziyor

Şu saatte evin içinde sesli sesli gülüyorum yemin ederin Allahta seni güldürsün. Bu ne beeee ay sinirden dellendim gözümden yaşlar geldi sinirimden onun yanında da gülme gelir bana.

Bunlar nasıl sorular yaaa ölüyoruuuuummmmm ayyyy Alişan ne alaka Allhım beynim mavi ekrana döndü yemin ederim yalnızlıktan bence bunlar. 2 çocuğu sessiz mi ? Çocuklar içine kaçmıştır kesin böyle sorgu sualden.

Muhabbet açmaya çalışıyor demiyorlar mı birde bunun nesi muhabbet ya, bize ne yan komşunun demircisinden, bize ne Alişanın dönerinin kalorisinden Allahaşkına yapmayın. Çok muhabbet etmek istiyorsa eski güzel konuları açsın anımsatsın eğer varsa. Kendi yaşamından kesitler anlatsın karşı tarafıda dinlesin sohbet dediğin budur. X’in kapısının önündeki çöp, Y’nin bacasında tüten dumanın karşı komşuyu rahatsız edip etmediği falan değildir.

Bu resmen ömür törpüsü valla geçmiyor gülmem kusura bakma arkadaşım sinirim bozulduğu için gülüyorum aşırı aşırı aşırı tuhaf

Bu konuda bnde muzdarippm esimin ailesi soguk gorumcem buraya tatile geldi abisini gormeden gtti niye cnku iddia biz onu uzaga gttigimzde aramamışz o bizi hangi gun aradi ki bide abisyle konusp abisine gaz veriyor kim kuserse kussun biz abi kardesz diye bu kusende ben oluyorum kayinvalideyle tartistk cok gucume gdiyor resmler pylasmis kayinvldmle kendi gorumceleryle artik gtti ya uzaga burda degl tatil icn gelmislerdi bnde herseyi saydiran msj atiyim diyorum sizce kizlar??? ? Evimizin huzurunu bozutosnz die

Hiç mesaj atma kesinlikle çok basit bir hareket olur. Eşinle huzursuzluk olur sence gerek var mı eşinle papaz olmaya ! Mesafeni koru eşinle konuş derin nefes al yoluna bak sen mesaj attıktan sonra “ e iyi ozaman biz huzursuzluk vermeyelim özür dileriz kızım kusura bakma “ demeyecekleri için böyle bişeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…