canim esimm

SadeceAsk

Kocasının Bitanesi..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
632
33
uzun zamandır bu kadar muhteşem bişi dinlememiştim..
içim hüzün doluyor.. canım eşime, bitaneme o kadar zor kavuştum ki anlatamam.. o günler o acı anlar geldi aklıma..
Allahım hiç kimseyi sevdiğinde mahrum etmesin.. sevenlerin arasınada kimse girmesin.. yalnızca bir kere yaşam şansımız var onuda ruh eşimizle diğer yarımızla geçirmek en doğal hakkımız..

Canım bebeğim, en kıymetli hazinem ,yeryüzünün bana verdiği en büyük değerim, nefes almamı sağlayan, gözlerinde yaşam bulduğum, yüzümü güldürenim ,canımdan ötem ,hayatımı gözümü kırpmadan uğruna feda edebileceğim, nefesinde huzur sesinde güven bulduğum, vazgeçilmezim, hayat arkadasım, deniz gözlüm en önemliside KARASEVDAM.. ömrümü sana adadım geçen dakikalar eğer sen benimsen anlamlı ve yasamaya değer...

Seni Herkesten ve Herşeyden Çooooooooook Seviyorum Minik Yağızımın Yakışıklı Babası..

güzel sarki ama yücel arzenle düet yaptigi icin cok güzel kesinlikle..

ben erkek solistin kim olduğunu çıkaramamıştım gerçekten muhteşem bir sesi var onunda..

duetı yapan yucel arzen ve devrım kaya degılmı?
aslı gungor nerden cıktı fisfisfis

bu şarkıyla tanışalı çok oldu ben.. harika ötesi bişey, insanı alıp götürüyor

Ahh bu şarkı "camdankalp" ile benim şarkımız, canem benim yaa bir gün gitarımla da çalacam sanacoksekeriremsu

Ben de Yücel Arzen ve Devrim Kaya diye biliyorum.

bu "yarim yarim" parçasını dinledim bir yerde limewire girdim arama kısmına "yarim yarim" yazdım ve aslı güngör çıktı indirdim ve o parçaydı valla benim bir suçum yok..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…