Canım eşime teşekkür...

gulbebek

Annesinin prensesi geliyor ☺
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
3.477
157
163
parmaklarımı kurban bayramında eklem yerinden kestim vee kolumu kullanamadım davul gibi şişti 1 haftam çokk kötü geçtiiii enfeksiyondan dolayı yüksek ateşle sürekli yattım gözümü zor açıyordum bu bir hafta süreçteee Biricik eşimmmm herşeyimmm çok yardımcıı olduuu gecelerii anneem gibi sabaha kadar başımda bekledii üşenmeden sürekli acile yetiştirdi yemeğimi yedirdi bulaşığımı yıkadııı banyoma kadar herşeyimle ilgilendiii bazen eşimi kırdığım zamanlar olmuştuuu onun bana her yaptığı iyilik bazenn çok duygulandırdı beniii.Birdaha eşimi asla kırmayacağım üzmeyeceğimmmm onu çokk seviyorumm hayatımdaki en değerli varlık canım eşim yaptığın herşey içinnn sana binlerce kez teşekkür ediyorum iyiki varsınnn iyiki benimsinnnn.iYİKİ EŞİMSİNNN..Seni çoook seviyoruummmmm..

Acıyan yerlerini öpecek biri varsa hayatında... önemli olmaz düştüğün yerler, atıldığın kuyular, aldığın yaralar, yalan çıkan bildiğin tüm doğrular... İşittiğin tüm kötü sözlerin yeri bile, çabuk iyileşir o zaman... Nasihat etmeden, küçümsemeden dinleyen, anlatırken bile geçecekmiş gibi gelen, yuva sıcaklığında bakışlarıyla içini ısıtan, seni olduğun gibi kabul eden, değiştirmeye çalışmayan, istediği kalıplara uymasan da seni sevmekten vazgeçmeyen biri varsa eğer... Korkma incinmekten..!! Bırak sıyrıklar olsun dizlerinde !... ''Öper ve geçer...(Öptü ve geçtiiiii)

öncelikle geçmiş olsun :) yazdıklarınızı okuyunca bi garip oldum :) kocanızda sizde çok şanslısnz

allah mutluluğunuzu bozmasına bana da böyle düşünceli bi koca nasip etsin aminn

ne kadar güzel. allah bozmasın mutluluğunuzu. benim nişanlım da öyle. ikibuçuk yıl baktı bana sağolsun

ne kadar güzel.birbirinizin kiymetini,sevgisini tam anlamissiniz.$erden hayir dogmus.Allah bundan sonraki hayatinizda hep severek,kiymet bilerek,a$k dolu gecsin insallah.

valla forumda yazılan bunca sıkıntıların arasında tebrik mesajı da görmek çok güzel :) Allah nazarlardan saklasın daim etsin mutluluğunuzu..

böyle yazılar görmek çok güzel, etrafımda gördüğüm o kadar şanssız evlilikten sonra bunları okuyunca içimi açıyo
allah mutluluğunuzu daim etsin
benim sevgilim de 2 ay bakmıştı bana, nasıl duygular olduğunu biliyorum

süperrr çok şanslısın öncelikle
sözede bayıldım

geçmiş olsun öncelikle.
ve tabi ki maşallah diyorum bu güzel evliliğe hep böyle mutlu olun inşallah.
Allah nazarlardan korusun ilişkinizi ve sizleri

Geç oldu biraz ama hepinize çok teşekkür ediyorum.Rabbim herkesi mutlu etsin kimseyi sevdiğinden ayırmasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…