Canım dedem mekanın cennet olsun :(((

eflatunseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
638
628
123
28 şubat gecesi aniden canım dedemi kaybettik 18 gün oldu o bizden gideli ama kabullenemedik gidişini.
Onu hala çok arıyoruz hala çok özlüyorum benim güzel kalpli dedem bu dünyada çok çalıştın gittiğin yerde inşallah dinlenirsin.
Seni şimdiden çok özledim yokluğun zor çok zor..

Rabbim mekanını cennet eylesin dedeciğinin. Bol bol dua oku onun için ki yattığı yerde huzurlu olsun. Acınız geçmez tabi tamamen ama alışırsınız Allah'ın izniyle.. Ölümlü dünya, hepimiz bir gün gideceğiz bu dünyadan..

çok sağol canım amin..hep dua okuyorum zaten dedeciğime inşallah orada dinleniyorduro bizi görüyor biliyorum..

Ahh mekanı cennet olsun, bilirim yokluğunun acısını.
Dedemi kaybedeli 2 sene 4 ay oluyo, ama her zaman arıyoruz onu. O olsaydı böyle olmazdı, dediğimiz o kadar çok şey var ki.
Hep Rabbim benim ömrümden al, dede'me ver derdim, 82 yaşında öldü.
Şimdi de babanem için öyle diyorum, Rabbim alsın benden ona versin. Yeter ki başımızda olsun.

Rabbim sana ve ailene güç kuvvet versin, bu acıya dayanabilme gücü versin.

sagol canım allah razı olsun..

bilmezmiyimm acısınıı bilmezmiyimm
benimde cNIM DEDEMM bizi bırakalı 4 yıl oldu ama halaa çok ama çok özlüyorumm küçükken hep ya dedem ölürde diyordumm napardım ama büyümm kaybettim....kapının önündee biz oynarkenn oturuduu gelip geçerken hep öperdimm ölürse öpememm özlerim dieöldüğü günn hiçç yakıştıramadım hep yanındaydımm ayakları buz gbi olmaya başlamıştıı inanmadımm,hastanedee ciğerlerine bakmaya götürürlerkenn , tamam dedemm canım dedem evimize gitcez dedim başını çevirerek gözümün içine baktıı..o gözleriii masmavii denizz gözlerii son kezz baktımış meğer gözlerimee..kaybettikk ilkbaş ağlayamadımm inanamadımm evimizee cenzasi geldiii o zmn kendimi kaybetmişim nasıll diee benim hiç sevdiğim bi kişi ölmemiştikii.... güzel gözlü dedem uyuyorduuvedalaştıkk gittii arkasından baka kaldıkk::birdaha gelmicğinii bilerekk göndermekk çook zordu ben 63 yaşında kaybettim çok erkendii daha beyazlar içinde görücektii torununu allahımdan sabır istedim sabır istedim..gece yattığımda aklıma geldiğinde uyuyamıyorumm benim çocukluğumunn en güzel yerindeydii beni o büyütmüştü...MELEKLERLEE UYUSUNLAR ALLAHIM AFFETSİNN,MEKANLARI CENNET OLSUN.......ÇOK ÖZLÜYORUMM ÇOOKKK RÜYALARDAA HASRET GİDERİYORUZZZ CANIM DEDEMMM:allahıım babaneme sağlık sıhat hastalığına derman versin... bizi ayırmasınn ... (aminnnn)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…