canım çoook sıkılıyor :(((offffff

hg cnm bende sıkıldım sıcaktanmı bunaldım geçimöderdindenmi sıkıldım bilmiyom ama aynen içim sıkılıyo bogazımı sıkıyolar sankim

sorma yaa face bile kendinden geçmiş akşamdan beri kocam uyansın die bekliyorumm hala uyanmadı yaaa...

damla konuna baktımda cnm bnmde kayınpeder kaynana eşim senelik izne çıktı gezmeye gitcekleri tuttu bitene kadarda gelmediler aynı apartmsnda oturuyoz biz biyere gidemnedik güvenlik görevlisi olduk binada talimatları üzerine offffffff bekleki 1sene geçsin tatil için içim daraldıııı

kızlar ben daha yeni evliyim ama bende eşimin ailesi yüzünden 6 ay önceden ödediğimiz balayımzıı zamanında gidemedik ve neredeyse bi gününüz gittii..

damla konuna baktımda cnm bnmde kayınpeder kaynana eşim senelik izne çıktı gezmeye gitcekleri tuttu bitene kadarda gelmediler aynı apartmsnda oturuyoz biz biyere gidemnedik güvenlik görevlisi olduk binada talimatları üzerine offffffff bekleki 1sene geçsin tatil için içim daraldıııı

ahh ahhh hepsi mi aynı,büyüklerin bencilliği üstünde bu aralar heralde:eek:klava:

vallahi bebegim oldu 2senedir hatta balayı bile yapmamış biri olarak tatile okadar ihtiyacım varki burda bir kişi bile yok arkadaşım kankam hariç evime gelsin yada ben onla bi cafeye gidiyim çok yalnızım çokkk

vallahi eşime dedim haftasonu beni ya denize götürürsün yada kızmı alır ben kaçarım tmm ayarlamaya çalışcam dedi 1saatte yüzsem heralde şu negatif enerjimi atarım topraga bastım bugün hala negatiflik var

git tabii,bence de iyi gelir bizim denizimiz yok ama ramazan gelmeden bizde bi havuza gitsek iyi olur..:)

Son düzenleme:
ben bu konuyu unutmuşum yaa:KK1:forumu karıştırırken buldum:))
neyse bu sene iyi bi tatil yaptıkda rahatladım,bu beni epeyyi idare eder:))darısı başınıza

X